Inzerce
Inzerce
Inzerce

Pangasius-skvělá ryba???? - diskuze

  • Pangasius-skvělá ryba????
    Ani náhodou!
    Celá natěšená jsem ji naplánovala dnes k obědu.Už když jsem ji vytáhla z mražáku a ucítila,tak jsem věděla,že to nebude nic pro mě.
    Obalila jsem ji a udělala jako řízek,ale i tak jsem tam pořád cítila tu pachuť jako by bahna-přesně to co nemám ráda na kaprovi.
    Takže můžu říct,že tato ryba u mě byla na talíři naposledy....kam se hrabe na tresku.
    Jsem opravdu zklamaná.
    Silvinka   | 18.08.2009 19:51:23 | Reakcí: 10, poslední: 22.08.2009 11:21:17
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Pangasius-skvělá ryba????
      jee a mně zrovna chutná jen tato ryba jiný nemusím....
      petersim2   | 18.08.2009 19:57:00
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pangasius-skvělá ryba????
      Silvi, měla jsem ho 3x v životě. Jednou byl na bahno, to ho mamka udělala jen tak na kmíně, lehce ogrilovala v troubě. Nedávno ho udělala znova stejným způsobem a totálně se smrsknul, takže jsme se vůbec nenajedli. A potřetí... měla jsem ho u hanyx doma. Její manžel ho skvěle naložil a lehce ogriloval, no nic lepšího jsem nejedla, teda z ryb. Zbožňuju lososa, ale tohle byla tak zajímavá chuť, mňam.
      danicka84   | 18.08.2009 20:17:24
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pangasius-skvělá ryba????
      Jejda chudacku.To ja ji prave jim,ze se podoba kaprovi.Treska je takova o nicem a on alespon chutna.Kazdou rybu pred pouzitim vykoupu v citronu a pak nesmrdi.
      Honafa   | 18.08.2009 21:23:27
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Pangasius-skvělá ryba????
        Myslím,že když se dobře připraví-nakoření,je to lahůdka.Obalování v trojobalu nebo těstíčku se mi neosvědčilo.
        tygřímáma   | 18.08.2009 21:46:12
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pangasius-skvělá ryba????
      Pangase moc nesmažím, myslím si, že si to nezaslouží:o) Pořádně ho pokapu limetou, okořením bylinkama, hodím na máslo do pekáčku a do trouby- nikdy nebyl hnusnej. Možná jsi trefila na špatný filety.
      iridales   | 19.08.2009 06:41:35
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pangasius-skvělá ryba????
      Holky,já právě byla tak natěšená,když jsem si tady četla,jak je to dobré.
      Já jsem měla pocit,jako bych cítila srst-nevím jak to popsat.A potom takypodobnost kaprovi.
      Přiznám se,že ryby(krom tersky a lososa)jím jen když je připraví děda nebo babička(děda jako rybář je v tom mistr).Vím,že ho je škoda jen tak obalit,ale nedokopala jsem se k ničemu jinému.
      Mám ještě kilo v mražáku,ale nevím,jestli do toho ještě jednou půjdu.
      Silvinka   | 19.08.2009 08:55:43
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Pangasius-skvělá ryba????
        vidíš a já bych řekla že vůbec nesmrdí ani po rybě a máme jí moc rádi
        Gigi   | 19.08.2009 17:00:37
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pangasius-skvělá ryba????
      No, a my už skoro žádnou jinou rybu nekupujeme. Možná si trefila na nějakou firmu, která to neměla nej... Nám už se to také stalo, už kupujeme jen jednu značku. Teď si nevzpomenu jakou.
      novak37   | 19.08.2009 20:44:50
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pangasius-skvělá ryba????
      když to začlo, tak v práci už jiné ryby nevařili...protože tresky začly být samá voda, když se to uvařilo (upeklo...), tak z masa skoro nic nezbylo...pangasius byl kvalitou jinde...teď jsem ho koupila...500g stálo přes 80kč a kvalita? horší než hrozná...samá voda...takže jsme tam, kde jsme byli...teď už kupujem jen celé pstruhy...
      sasina   | 20.08.2009 16:13:56
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Pangasius-skvělá ryba????
      taky bych řekla že pangas je jediná ryba tzv.bez chuti.Když se dobře okoření nebo připraví tak je skvělá,hlavně na ní miluju tu absenci kostí.Už jsem jedla na různé podoby a chutnal mi
      lucie73   | 22.08.2009 11:21:17
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače (strana 41)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce