banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Pangasius-skvělá ryba???? - diskuze

10 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Ani náhodou!Celá natěšená jsem ji naplánovala dnes k obědu.Už když jsem ji vytáhla z mražáku a ucítila,tak jsem věděla,že to nebude nic pro mě.Obalila jsem ji a udělala jako řízek,ale i tak jsem tam pořád cítila tu pachuť jako by bahna-přesně to co nemám ráda na kaprovi.Takže můžu říct,že tato ryba u mě byla na talíři naposledy....kam se hrabe na tresku.Jsem opravdu zklamaná.
taky bych řekla že pangas je jediná ryba tzv.bez chuti.Když se dobře okoření nebo připraví tak je skvělá,hlavně na ní miluju tu absenci kostí.Už jsem jedla na různé podoby a chutnal mi
když to začlo, tak v práci už jiné ryby nevařili...protože tresky začly být samá voda, když se to uvařilo (upeklo...), tak z masa skoro nic nezbylo...pangasius byl kvalitou jinde...teď jsem ho koupila...500g stálo přes 80kč a kvalita? horší než hrozná...samá voda...takže jsme tam, kde jsme byli...teď už kupujem jen celé pstruhy...
No, a my už skoro žádnou jinou rybu nekupujeme. Možná si trefila na nějakou firmu, která to neměla nej... Nám už se to také stalo, už kupujeme jen jednu značku. Teď si nevzpomenu jakou.
Holky,já právě byla tak natěšená,když jsem si tady četla,jak je to dobré.Já jsem měla pocit,jako bych cítila srst-nevím jak to popsat.A potom takypodobnost kaprovi.Přiznám se,že ryby(krom tersky a lososa)jím jen když je připraví děda nebo babička(děda jako rybář je v tom mistr).Vím,že ho je škoda jen tak obalit,ale nedokopala jsem se k ničemu jinému.Mám ještě kilo v mražáku,ale nevím,jestli do toho ještě jednou půjdu.
@Silvinka vidíš a já bych řekla že vůbec nesmrdí ani po rybě a máme jí moc rádi
Pangase moc nesmažím, myslím si, že si to nezaslouží:o) Pořádně ho pokapu limetou, okořením bylinkama, hodím na máslo do pekáčku a do trouby- nikdy nebyl hnusnej. Možná jsi trefila na špatný filety.
Jejda chudacku.To ja ji prave jim,ze se podoba kaprovi.Treska je takova o nicem a on alespon chutna.Kazdou rybu pred pouzitim vykoupu v citronu a pak nesmrdi.
@Honafa Myslím,že když se dobře připraví-nakoření,je to lahůdka.Obalování v trojobalu nebo těstíčku se mi neosvědčilo.
Silvi, měla jsem ho 3x v životě. Jednou byl na bahno, to ho mamka udělala jen tak na kmíně, lehce ogrilovala v troubě. Nedávno ho udělala znova stejným způsobem a totálně se smrsknul, takže jsme se vůbec nenajedli. A potřetí... měla jsem ho u hanyx doma. Její manžel ho skvěle naložil a lehce ogriloval, no nic lepšího jsem nejedla, teda z ryb. Zbožňuju lososa, ale tohle byla tak zajímavá chuť, mňam.
jee a mně zrovna chutná jen tato ryba jiný nemusím....

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

9 %
1 hlas

91 %
10 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 11 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40