banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 580 příspěvků

@tygřímáma

ušlehanej bílek

takže jako nemíchat mixérem, chci říct tou elektrickou metličkou..

ušlehanej bílek

Opatrně vmíchat znamená jemně převalovat lžicí nebo měchačkou. Do těsta vmíchávám bílky na několikrát, nikdy je nedávám najednou.
@Liberte

úspěšná premiéra

jojo, taky to tak už dělám, to masíčko je fakt během chvíle měkoučké, jedna báseň , jak jsem bez tlakáče mohla žít?
@HankaŽ

úspěšná premiéra

ja necham na plno plyn,jen se natlakuje ,dam na nejmensi plaminek na nejmensi silu,necham treba hovezi 30 min,a pak to vypnu a v klidu pockam az se sam odtlakuje..a je to vzdy krehke ,mekke...stavnate
@chezzie

úspěšná premiéra

to nic, chápu že nemá čas , já už pomalu zjišťuji jak v tom hrnci vařit, zatím mi to jde

úspěšná premiéra

Hani jsem ostuda ja vim, slibuju ti tu kucharku, ale vazne to u manzela :-( mame novou multifunkcni tiskarnu a potrebuju to napojit na notas (coz sice pres wifi mam) ale porad mi nenainstalovat program na skenovani.. uz jsem mu rikala asi 3x a ne ne ho k tomu dokopat, a to to nedelam jen kvuli tobe, ale pak potrebuju neco oskenovat a letim s tim do infocentra aby mi to tam za penize oskenovali a nahrali na flesku, pritom mam zatim nefunkcni skenner doma
@stankag

škrob

tak jsem zrovna zase pekla a jediný, co mi z receptu chybělo byl vanilkovej puding, ale odvážně jsem ho zaměnila za ten škrob - a pohoda. jestě, že jsem se tu zeptala, jinak bych v sobotu běžela do obchodu zbytečně jen pro pudink

Fritéza

samotnej fritak si uz nekupuj...oleje jsou uz hrozne a budes pomalu po kazdem smazeni davat novy...ale treba tefal ma hrnec,fritezu,remosku v jednom a to chci ja , protoze muze pect,dusit i smazit dle chuti a potreby, philips ma neco podobneho take ..oboji v drahem Okay bylo do 3 ooo...tak je to urcite jinde i levnejsi

Fritéza

Tak jsem se dívala na obrázky, popis funkcí jsem v mobilu nerozluštila, ale ten můj má vyndavací časovač ve víku, v tom novějším je zabudovaný v hlavní nádobě. Ale já ho nepoužívala vůbec. Já víko, síto i tu vyndavací nádobu umývám v myčce. Nevím jak jsou dělané normální friťáky, ale s tím mojím je strašně jednoduchá manipulace, jenom vyndáš a zase nandáš. Na vylévání oleja je v jednom rožku žlábek. Já jsem spokojená.

Fritéza

Mám tento:http://m.heureka.cz/fritovaci-hrnce/tefal-fr-402330-versalio-de-luxe/Supr věc. On je už i nějaký novější, podle mě má jen o nějakou funkci navíc.Pak je ještě jeden na lžičku oleje, ale slyšela jsem, že pro více člennou rodinu je naprd. Jak se tam dá více hranolek trvá to strašně dlouho.
@zuzka83

škrob

Mas pravdu, někde se dává oboje. Zrovna dnes jsem to viděla v receptu na mrkvovy dort. Soda se myslím častěji dává do perníků, nevím proč. Používám raději prášek, soda mi přijde, ze je v teste víc cítit.Pudink na zahuštění dat můžeš. Do tvarohovych naplní mi přijde i vhodnější. Do té hruskové bych dala zase spis ten škrob .

škrob

Odpověd už máš.Jinak i opačně,máš doma škrob,můžeš dát lžičku kakaa a máš kakaový pudink.Já dávám do náplni běžně vanilkový pudink,aby držela.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
5 hlasů

75 %
21 hlasů

7 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 28 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40