banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 575 příspěvků

@stankag

škrob

tak jsem zrovna zase pekla a jediný, co mi z receptu chybělo byl vanilkovej puding, ale odvážně jsem ho zaměnila za ten škrob - a pohoda. jestě, že jsem se tu zeptala, jinak bych v sobotu běžela do obchodu zbytečně jen pro pudink

Fritéza

samotnej fritak si uz nekupuj...oleje jsou uz hrozne a budes pomalu po kazdem smazeni davat novy...ale treba tefal ma hrnec,fritezu,remosku v jednom a to chci ja , protoze muze pect,dusit i smazit dle chuti a potreby, philips ma neco podobneho take ..oboji v drahem Okay bylo do 3 ooo...tak je to urcite jinde i levnejsi

Fritéza

Tak jsem se dívala na obrázky, popis funkcí jsem v mobilu nerozluštila, ale ten můj má vyndavací časovač ve víku, v tom novějším je zabudovaný v hlavní nádobě. Ale já ho nepoužívala vůbec. Já víko, síto i tu vyndavací nádobu umývám v myčce. Nevím jak jsou dělané normální friťáky, ale s tím mojím je strašně jednoduchá manipulace, jenom vyndáš a zase nandáš. Na vylévání oleja je v jednom rožku žlábek. Já jsem spokojená.

Fritéza

Mám tento:http://m.heureka.cz/fritovaci-hrnce/tefal-fr-402330-versalio-de-luxe/Supr věc. On je už i nějaký novější, podle mě má jen o nějakou funkci navíc.Pak je ještě jeden na lžičku oleje, ale slyšela jsem, že pro více člennou rodinu je naprd. Jak se tam dá více hranolek trvá to strašně dlouho.
@zuzka83

škrob

Mas pravdu, někde se dává oboje. Zrovna dnes jsem to viděla v receptu na mrkvovy dort. Soda se myslím častěji dává do perníků, nevím proč. Používám raději prášek, soda mi přijde, ze je v teste víc cítit.Pudink na zahuštění dat můžeš. Do tvarohovych naplní mi přijde i vhodnější. Do té hruskové bych dala zase spis ten škrob .

škrob

Odpověd už máš.Jinak i opačně,máš doma škrob,můžeš dát lžičku kakaa a máš kakaový pudink.Já dávám do náplni běžně vanilkový pudink,aby držela.
@stankag

škrob

o prášku už jsem si zjišťovala zaráží mě můj recept na muffiny, kde je prášek i soda..takže teoreticky bych mohla místo škrobu dát puding, jo?

škrob

Škrob nebo třeba pudink se přidává do naplní, aby náplň netekla nebo přímo ztuhla. Takže vynecháním bude náplň "tekutější". Prášek se dává do těsta, aby naopak bylo nadýchanejsi. Místo prášku funguje i jedla soda.
@Liberte

škrob

to bylo totohttp://www.apetitonline.cz/recepty/4231-hruskovy-kolac.htmlprášek v těstu, škrob v náplni.já peču jednou za kvartál a vařím ještě míň, tak mě překvapilo, co všechno existuje

škrob

ja pokud davam prave prasek ,tak uz nedam skrob,i kdyz je uveden v receptu ..a vzdycky je to na pohled i na chut normalni

škrob

no,on i kyprici prasek obsahuje skrob,vetsinou bezlepkovy, a obecne je to kvuli odlehceni testa a jeho delsi trvanlivosti...teda ten skrob...
@sazicka

parní hrnec

jé, nevšimla jsem si tvého příspěvku, napsala jsem už HanceŽ, že jí ho pošlu, mám takový obyčejný třípatrový tefal, kdyby ho nechtěla, tak ti dám vědět, poslala bych ho za poštu.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
6 hlasů

57 %
42 hlasů

16 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 74 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40