banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 575 příspěvků

@Myšice

predni hovezi

a kdo by snedl 2 kila masa tady u nas jako hamburgryu nas staci kazdemu 1,muzi 2
@káččč

predni hovezi

no pozvat nekoho koho chcem nelze v tak kratkem case..a nebudu krmit nekoho koho nechci...mame proste cely vikend polevku a gulas..jinak ja kupuji porad zadni hovezi..a polevku mame radeji kureci...ale povedla se,je vyborna..ale mit ji casteji tak to asi nedam

maso

Jíme naprosto všechno maso. Prase kupujeme 1 - 2x do roka a nabalíčkované putuje do mrazáku. Kuřecí máme z JZD nebo marketu, hovězí, zvěřinu, krůtí a ryby od známých. Králíky chovají rodiče. Ani vnitřnosti nám nečiní potíže. Já osobně nemusím játra s omáčkou, na přírodno mi nevadí. Ledvinky, srdíčko, jazyk milujeme.Co se u nás nejí, jsou býčí žlázy.Kolik utratím za maso? Prase bývá kolem 2000Kč.

maso

jímé všechny druhy masa včetně ryb, tu máme pravidelně jednou týdně kvůli dětem, Nejvíc ale jíme hovězí, máme skvělého řezníka, který nechává maso nazrát, takže od jara do podzimu neustále steakujeme ;-D. Navíc je to řezník do domu, takže si objednám na netu a on mi to přiveze zdarma dom, dělá i výborné bezEčkové párečky, tak si i Fanulku může dopřát. Druhé v pořadí je asi zvěřina, soused myslivec nás zásobuje, takže jelínek nebo kaneček je v mražáku taky pořád. Králíka máme od tety z domácího chovu. Nejmíň jíme kuřecí.Občas mám ráda játra,ale taky je často nedělám. Cenově tak do těch 2500maximálně, každý měsíc ani ne.

predni hovezi

hovězí přední, nevykrajovat, namlít.. jsou z něj nejlepší hamburgry, děláme domácí na grilu, děsné žrádlo :-)

predni hovezi

nebo co pozvat rodinu,známé

predni hovezi

a to já bych si s tím zase poradila a rádaObčas hovězí kupujeme a jíme ho doma.Je fakt 2kilovej kus je opravdu kus,ale zase jste čtyři,tak bych další den udělala zase něco jiného,v ledničce to dva až tři dny vydržíUrčitě máš pravdu s dlouhou přípravou,nebo vařenímtaky používám tlakáč,bez toho by to prostě ani nešloNapadá mě to ještě naložit do halali na svíčkovou,to nakládám na dva dny a déle,to se nekazí

Vaření, pečení....

mě vaření baví,ale musím na to mít čas,ale i když mám málo času,tak skoro denně vařím,ale už to nedělám tak s chutí,ale z povinosti.Vlastně spoustů prací dělám z povinosti,aniž by se mi chtělono jo,ale když to jiný za mě neudělá a je to potřeba

Vaření, pečení....

nebavi me to...varim ze musim..jasne snazim se at je to dobre..ale s laskou a nadsenim to teda nedelam..je to jen dalsi z zivotnich povinnosti
@Zuzbr

Vaření, pečení....

pravda, taky mě to někdy chytne a vařím ráda, většinou když jsem sama. Ale ani to není pravidlem :-)

Vaření, pečení....

Moni mám to jako ty.kdybych nemusela tak nevařím.I když nekdy mě to chytne a vařím i ráda,ale více méně převazuje to druhé.

Vaření, pečení....

vaření mě vždy bavilo, baví a doufám, že bavit bude, miluji vymýšlení jídelníčku, miluji kuchařky, nemám ráda pečení, nejím sladké a tak mi pečení moc nejde a tudíž mě to nebaví když se mi to nedaří

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
6 hlasů

57 %
42 hlasů

16 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 74 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40