Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

Pro tuto akci musíte být přihlášení
Nové reakce
Celkem 2 580 příspěvků

Domácí knedlíky
asi jde o recept..ale celozrna mouka by u nas neposla..jako zrnickovy chleb ano, tmavy take...ale tot vsezbytek by me hnal i snad ten nas vsezravy ohava pesDomácí knedlíky
Ten hrníčkový dělám ze Zdravého těhotenství s celozrnnou moukou, ale na rovinu musím říct, že ten náš domácí nehrníčkový z necelozrnné mouky byl vždy lepší :-).
Domácí knedlíky
ted jsem si vzpomela....kdysi kdyz byli goblini mrnata a zkouseli knedlik a vyzadovali ho,delala jsem hrnickovy v mikrovlnce...ja knedlik nemusim obecne od mala...a byl silene rychlej a chutnej....na netu jsem nasla recept...a muz,ktery knedlik take nemusi,ho s chuti jedl...mozna zkusit takovej rychlej...domaci kynutej a houskovej delam tak maximalne 2x rocneDomácí knedlíky
Já zase vařím jenom Basmati od Araxu, kupuji vždy to 5kg balení, taky pouze v nízkém hrnci na olivovém oleji a na hrnek rýže dám hrnek a půl vody. Nejdříve tu rýži trochu na tom oleji osmahnu.
Domácí knedlíky
ja jedine uncle bens ryzi a pokud to jde rakouskou ci nemeckou...i tam je rozdil oproti koupene tady a hopik je ziv z ryze a jinou proste nesni...ale musim rict,za 10 minut uvareno,bez pachuti a zrnko odpadava od zrnka,zadnej nakyp....jen tak v hrnci,zacne varit voda,vypnu plotynku a necham dovarit na zbytkovem teple v obycejnem uz 10 letem tefalu a super ryze, jinak knedli ,ktery mi vezmou na milost goblini je z lidlu od svobody, a potom tady v mistni pekarne....bramborove nejedi,tudiz je neresim..kuchyňský robot
souhlasím s Liberte, že je lepší mít jeden přístroj který zvládne všechno... ušetříš si místo, peníze a spoustu nervů.. my máme v rodině už snad 15 let thermomix, po mamce ho teď používám já a pořád drží (ťuk ťuk)...investice je to vyšší a tak se vyplatí si ji promyslet, já můžu určitě doporučit
Domácí knedlíky
To mi povídej :-). Získal pozice jen díky tomu, že jsem kvůli současné bezlepkové éře upozadila pekárnu.Domácí knedlíky
Já už na té lince nemám místo :-)
Domácí knedlíky
Já Ti ani nevím. Říkala jsem si, že rejži přece s 30tiletou praxí uvařit umím, ale z rýžovaru mi chutná prostě nějak víc. Možná je to tou rýží, možná technologií - jednoduchá obsluha, konstantní kvalita bez nutnosti dohledu s možností udržení teploty. Rýžovar zkrátka dostal milost, přestože přece jen trochu místa na lince zabere, ale pro časté použití ho ani neuklízím. Nikdy dřív jsem rýži tak ochotně a ráda nevařila.Domácí knedlíky
Taky máme čím dál více rýži, kupuji Basmati a dělám normálně v nízkém větším hrnci s pokličkou. V čem je ten rýžovar jiný?
Domácí knedlíky
Vlastně jsme omezili ta knedlikova jídla jako taková. Když uz je chut na omáčku, tak k rajské těstoviny a ke smetanovym ryzí. Rýži jsem vzala na milost s nákupem ryzovaru a jasmínove ryze ze Sapy. To se nedá vůbec srovnat. Ryze vlastně v přílohách docela vede. Asi hlavně díky rybám nalovenym v Norsku nebo objednaným na BonFood.Domácí knedlíky
Dani, a co místo nich dáváš za přílohu? Bramborové? Tam sice lepek není, ale je to také polysacharid, tentokrát škrob.Související články
Aktuální soutěže
Aktuální testování
Těhotenská kalkulačka
Vypočtěte si v naší těhotenské kalkulačce, kdy Vás čekají ultrazvuky, kdy obdržíte těhotenskou průkazku, kdy se podrobíte triple testu, kdy se vyšetřuje streptokok, kdy se provádí amniocentéza, kdy byste si měla nachystat věci do porodnice, kdy nastupujete mateřskou dovolenou.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?
18 %
6 hlasů
76 %
26 hlasů
6 %
2 hlasy
Celkem hlasovalo 34 unikátních návštěvníků