banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 577 příspěvků

Dýně v kuchyni

Koukni na stránky České televize, v sobotu vařili Kluci v akci z dýně a nevypadalo to vůbec zle.

Tarhoňa

Já doma jen do polévky, naši i jako přílohu

Tarhoňa

Ja to vůbec neznám.
@tygřímáma

Tarhoňa

my ji obcas delame domahttp://www.labuznik.cz/recept/domaca-tarhona/a je docela dobra,ale radeji mame domaci nudle a drobeni
@tygřímáma

Tarhoňa

Jo jo v Lídlu a Zuzka má ještě Lídl u nosu ta se má.
@Zuzbr

Tarhoňa

Taky jsem jí kupovala v Lidlu, ale už jí dlouho nemají.
@tygřímáma

Tarhoňa

Maty je z toho(těch kuliček absolutně nadšen)Koupila jsem jí u nás v Lidlu.

Tarhoňa

Místo těstovin a dělám z ní i těstovinový salát. Zuzko, kde jsi jí koupila? Tady absolutně není k sehnání.
@moninif

Není. Já je dělám v troubě. Jako ano, musí se to vypeckovat či odbubákovat, ale třeba už se to na povidla neloupe. Já to mírně podleju, přidám koření a cukr a nechám to na necelých 100 stupňů celej den a pak už to jen nahmýžďkám a překydám do sklínky.
@zajic

šípky

sipky normalne ozuzlavame i v zime,jak jsou namrzle na kerich...

měla jsem u kamarádky super dýňovou se skořicí. no, vlastně ani něšlo poznat, že se jedná o dýni, ale bylo to výžně výborný.a ségra dělává pomeranč+kiwi.

hrušky jako povidla,švestky určitě taky ještě jsou

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

20 %
4 hlasy

80 %
16 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 20 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40