banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 575 příspěvků

lasagne

Do špenátových dej i uvařené kostičky kuřete a mozarelu na kolečka.Do bešamelu dej ten muškátový oříšek,jestli ti chutná,udělá užasnou chut.
@amalie2011

lasagne

no a pak jsou idelani na uklizeni zbytku z lednic e a spajzky...kolabaska,salam,rajce,kousek censeku,proste takove to,ze je potreba snist,ale neni niceho moc,tak je super to nacpat do nich..jasne ,asi by se ital za hlavu chytal,ale kdyz to spravne spatlas,je to rychla zbytkova vecere ci svacina
@Liberte

lasagne

tyjo fakt pokazdy neco jinyho.... to by me nenapadlo.. no zkusim to po troskach a do chytreho sesitku si napisu ze tam musim zkusit i pokazdy neco jinyho:D
@moninif

lasagne

spenatovy- ty by mu mohli chutnat.ja spenat nesnasim.tak bych se tim mohla vyhnot pozreni celych lasagni.to by slo. pisu si a nekdy je vyzkousim.
@Courtney

lasagne

no.. o vikendu se na to vrhnu:D chtela sem dneska.. ale palacinky sou jednodussi:D:D:D

lasagne

davam do pekacku,na kazdej sloupecek davam neco jineho co nam chutna..tunaka,lososa,spenat,kure,sunku,slaninu..proste kolik mam sloupecku,tak kazdy ma jinou napln podle chuti...a zalejvam to smetanou s nastrouhanym parmezamem nebo nivou nebo jinym syrem,nasekanejma olivama a kaparkama a dam zapect...a je to vyborne a rozmanite na chut

lasagne

no já dělám jen špenátové. Normálně uvařím špenát se smetanou, a pak to prokládám - špenát, lasaně a nastrouhanou nivu. Nakonec to přeliju rozšlehaným vejcem.

Oběd

O víkendu když jsme pohromadě tak se snažím dávat na stul kolem 12hod, u babičky je zvykem v 11:30. Když jsem sama tak podle toho jak mám hlad a čas takže klidně v rozmezí 11-15hod

lasagne

udělám jakoukoli naši oblíbenou omáčku na špagety, buď s masem nebo jenom zeleninovou, potřu rajským protlakem spodek pekáče - nebo klidně i tou omáčkou, položím první plát, nakydám omáčku, nastrouhám trochu parmazánu, další plát, omáčka a tak dále :-) pak to celé zaliju bešamelem - dávám 40g másla, 40g mouky, 500ml mléka, osolím, opepřím, má se dávat muškátový ořech nebo květ, ten já nesnáším, takže nedávám :-) navrch nastrouhám parmazán, aby to udělalo takovou fajnou hnědou kůrku takový tip, občas do toho bešamelu dám rozpustit kostku čerstvého sýra - třeba Lučiny apod. a je to takové lepšejší :-) stejně dělám i plněné canneloni joa lasagne tam dávám syrové, nepředvařené tak ať se povedou, není na tom nic těžkého
@zajic

ovocno masovy tyden

ne...

Oběd

No jak kdy.Někdy v 11 či 11.30,někdy ve 12-12.30 a někdy až po 13 hodině.Záleží co v ten den máme.

Oběd

v týdnu hned po jedenácté, to už má Fanoušek hlad a chce se mu i spát, o víkendu nevstáváme ráno do školky takže o chvilku dýl spíme a jíme, ale stejně obědváme nejdýl v 11.30

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

20 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

9 %
6 hlasů

54 %
38 hlasů

17 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 70 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40