banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 578 příspěvků

@amalie2011

koprovka

To máš jak špenát-taky to bylo jídlo před výplatou a ted se jí s panenkou a nočky.Zkus někdy tu koprovku s vývarem,masem a brambory-je to jiný level.Dobrota.
@Courtney

koprovka

Mě ji dovezla švagrová, a ta moje mi chutní víc

koprovka

Pokuď beru koprovku jako omáčku tak z mléka a smetany.Pokuď jako polévku tak brambory vařím ve vodě a pak přidávám mléko a smetanu na závěr
@Ady.S

koprovka

já jsem nikdy žádnou jinou nejedla
@Courtney

koprovka

Mě z vývaru nechutnala a to ji mám ráda.
@Courtney

koprovka

no joo.my koprovku zasadne bez masa- my tomu rikame macka pro chude:d
@amalie2011

koprovka

tak do té koprovky nemusí být extra vývar - vlastně já k tomu vždycky dělám hovězí vařené, tak to prostě zaleju tím vývarem z masa, nikdy jsem nejedla koprovku jenom z mlíka a smetany
@Courtney

koprovka

jo vyvar- to sem cetla v receptech..ale nemam odvahu to zkusit..navic ja avyvary- ty me nejdou..nepocitali se bujon rozpustenej ve vode:d

koprovka

u nás koprovka je hovězí vývar, do toho bešamel se smetanou a kopr
@amalie2011

koprovka

Tak nějak.
@tygřímáma

koprovka

jak u nas..me to proste z te vody nesmakuje.

koprovka

U nás smetana + mléko. Jinak néééééééé.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
4 hlasy

78 %
18 hlasů

4 %
1 hlas

Celkem hlasovalo 23 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40