Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

Pro tuto akci musíte být přihlášení
Nové reakce
Celkem 2 578 příspěvků
růžičková kapusta
já v ní teda zálibu nenašla, ani v čerstvé....růžičková kapusta
já v ní teda zálibu nenašla, ani v čerstvé....
růžičková kapusta
Mám jí ráda moc.Hlavně v polévce,ale i tak jak píše Anička.
růžičková kapusta
Mám ji ráda v polévce nebo jen tak udělanou na másle jako přílohu k masíčku. Děsně mi chutná.
růžičková kapusta
Driv jsme ji pestovali, tak jsem ji i varila, ale zalibu jsem v ni nenasla. Ale byla vdecna, vydrzela na zahonu do mrazu, stacilo dojit naloupat kulicky, kdyz bylo potreba.Zelenina ve vývaru
Cibuli česnek do vývaru přidávám hned, mrkev, petžel a celer a zelenou nať cca na poslední půlhodinku, a dávám ji celou. Pak to vyndám na misku, kdo chce si vezme a upraví dle svého vkusu. Stejně tak i maso. Dělám i návštěvám, zatím si nikdo nestěžoval.Zelenina ve vývaru
zeleninu hážu k masu až ke konci, nedávám do polévky pak jinou, kvůli dětem jsem ji dřív strouhala najemno, ale já ji mám ráda na vetší kusy (to mám pom ém taťkovi ) takže ji už většinou jen krájím na kostičkyJaký tlakový hrnec?
Nemáte někdo zkušenosti s tlakovým hrncem s keramickým povrchem uvnitř? Našla sem takový od Astonu. Přijde mi, že by to mohlo být fajn třeba na osmahnutí cibulky nebo tak, než tam dám maso nebo je lepší klasická nerez.
Zelenina ve vývaru
pokud varim masovou polevku,tak vpapinaku,ale zeleninu dam ve velkych kusech do paraku nad vodu a maso a varim vse v jednom hrnci, zeleninovou polevku ,rychlovku,varim zmrazene nakrajene zeleniny,je to za 5 minut hotovo a k veceri staci...deti maji nejradiji zelenina oprazena na malse,zalita vodou a vhozeny jeden tekuty knor bujon kureci,a pak bud pismenka nebo rozkvedlane vajicko..polevka dobra ,rychla a nikdy nezbydeZelenina ve vývaru
Od začátku a kontroluju jestli je měkká. Pak vyndám jen mrkev a petržel a zbytek vařím s kostma az od nich odpadá maso. Mrkev a petržel buď strouhám nebo krájím. Podle toho jak se mi chce. Ostatní zeleninu vyhazuju.
Zelenina ve vývaru
Tak já vařím zeleninu s masem od začátku.
Zelenina ve vývaru
zeleninu přidávám tak 20 min před odstavením do vývaru, aby to nebylo rozvařené....buď nechám na takové větší kousky, nebo nakrájím na kolečka - to většinou kvůli návštěvySouvisející články
Aktuální soutěže
Aktuální testování
Těhotenská kalkulačka
Vypočtěte si v naší těhotenské kalkulačce, kdy Vás čekají ultrazvuky, kdy obdržíte těhotenskou průkazku, kdy se podrobíte triple testu, kdy se vyšetřuje streptokok, kdy se provádí amniocentéza, kdy byste si měla nachystat věci do porodnice, kdy nastupujete mateřskou dovolenou.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?
17 %
4 hlasy
78 %
18 hlasů
4 %
1 hlas
Celkem hlasovalo 23 unikátních návštěvníků