banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 578 příspěvků

růžičková kapusta

já v ní teda zálibu nenašla, ani v čerstvé....

růžičková kapusta

já v ní teda zálibu nenašla, ani v čerstvé....

růžičková kapusta

Mám jí ráda moc.Hlavně v polévce,ale i tak jak píše Anička.

růžičková kapusta

Mám ji ráda v polévce nebo jen tak udělanou na másle jako přílohu k masíčku. Děsně mi chutná.

růžičková kapusta

Driv jsme ji pestovali, tak jsem ji i varila, ale zalibu jsem v ni nenasla. Ale byla vdecna, vydrzela na zahonu do mrazu, stacilo dojit naloupat kulicky, kdyz bylo potreba.

Zelenina ve vývaru

Cibuli česnek do vývaru přidávám hned, mrkev, petžel a celer a zelenou nať cca na poslední půlhodinku, a dávám ji celou. Pak to vyndám na misku, kdo chce si vezme a upraví dle svého vkusu. Stejně tak i maso. Dělám i návštěvám, zatím si nikdo nestěžoval.

Zelenina ve vývaru

zeleninu hážu k masu až ke konci, nedávám do polévky pak jinou, kvůli dětem jsem ji dřív strouhala najemno, ale já ji mám ráda na vetší kusy (to mám pom ém taťkovi ) takže ji už většinou jen krájím na kostičky
@Ady.S

Jaký tlakový hrnec?

Nemáte někdo zkušenosti s tlakovým hrncem s keramickým povrchem uvnitř? Našla sem takový od Astonu. Přijde mi, že by to mohlo být fajn třeba na osmahnutí cibulky nebo tak, než tam dám maso nebo je lepší klasická nerez.

Zelenina ve vývaru

pokud varim masovou polevku,tak vpapinaku,ale zeleninu dam ve velkych kusech do paraku nad vodu a maso a varim vse v jednom hrnci, zeleninovou polevku ,rychlovku,varim zmrazene nakrajene zeleniny,je to za 5 minut hotovo a k veceri staci...deti maji nejradiji zelenina oprazena na malse,zalita vodou a vhozeny jeden tekuty knor bujon kureci,a pak bud pismenka nebo rozkvedlane vajicko..polevka dobra ,rychla a nikdy nezbyde

Zelenina ve vývaru

Od začátku a kontroluju jestli je měkká. Pak vyndám jen mrkev a petržel a zbytek vařím s kostma az od nich odpadá maso. Mrkev a petržel buď strouhám nebo krájím. Podle toho jak se mi chce. Ostatní zeleninu vyhazuju.

Zelenina ve vývaru

Tak já vařím zeleninu s masem od začátku.

Zelenina ve vývaru

zeleninu přidávám tak 20 min před odstavením do vývaru, aby to nebylo rozvařené....buď nechám na takové větší kousky, nebo nakrájím na kolečka - to většinou kvůli návštěvy

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
4 hlasy

78 %
18 hlasů

4 %
1 hlas

Celkem hlasovalo 23 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40