banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 579 příspěvků

@Honafa

Co vám doma chybí?

To mi povídej.
@tygřímáma

Co vám doma chybí?

To naštve,že člověk si chce uvařit pudinek nebo krém a nemůže.

Co vám doma chybí?

U nás to bývá vanilkový pudink. Zrovna za chvilku ho musím koupit.
@zuzka83

Řepu já peču v troubě.Vždycky,když se něco peče -šoupnu tam na rošt řepu v alobalu.Až se to upečené vytáhne,řepu tam nechávám klidně do druhé dne.Ona si pěkně dojde a nic mě to nestojí.Jí řepu obden.Taky je to hitovka.Jak ji potom ochucujete?

mam, taky jsem to tu resila tak 3r zpatky, stejne jako liberte mam tefal clipso, mamka v nem varila dost ale ja se bala, poprve kdyz jsem v nem pak varila ho musel jit otevrit manzel, ted uz bez nej ani ranu - dneska jsem v nem delala spanelakymam 6litr ale chtelo by to i nejaky mensi treba 4 litr (nekdy mi pro nas prijde 6l zbytecne velky, ale ono se srovna az kluci vyrostou a budou jist poradne porce)

Já se ho naučila používat a chtěla bych ještě jeden.Protože u toho prvního mi kluci trošku rozebrali to víko, chybí tam takové to černé,ale funguje i bez toho a dobře-víko si chci nechat opravit.Už se bez něj neobejdu.Hlavně maso je v něm raz dva.
@HankaŽ

Já taky, Hani

taky nad ním pořád přemýšlím jestli bych ho využila, ale já se ho i bojím, mám od dětství vsugerováno že bouchne

Já využívám celkem hodně.

no nevím. my si ho pořídili, že budeme šetřit čas a energii. Jenže luštěniny dělám minimálně a vývar dělá většinou chlap, kterej zjistil z kulinářských pořadů, že je lepší ho vařit dýl a pomalu, tak už ho zase dělá v obyčejným hrnci. Takže u nás se využije leda na vaření řepy, to je u nás taková hitovka teďkom.Ale jedna moje kamarádka dělá v tlakáči snad všechno - i svíčkovou na smetaně. HOdně vaří tak, aby to měla v jednom hrnci a nemusela u toho stát.

dobrej urcite ma..kureci polevka 45 min,nepredmacene fazole ci cocka 30 min..hovezi gulas..30min,vep[rovy 20/30min,hovezi polevka maximalne 60 min ,vse na upne nejmensim pidi plaminku,kdysi na sklokeramice na stupni 1,mala plotynka,ktera se zhruba ve 2/3 casu vareni vypla a dojela zbytek vypnuta...uspora jak hrom,vse stavnate,krehke, zelenina v polivce je vlastne nad masem na paraku,delana v pare,vyborna,mam tefal clipso nebo jak,a je proste uzasnej..mam uz dobrych 7,8 let, pred tim jsem mela starodavny,a s tim jsem se bala,v nem varil jen manzel
@tygřímáma

perníčky

Aničko dělám taky, ale letos mi ztvrdli a nevím proč , na Vánoce ještě měkké ale malý zbytek zůstala a je tvrdý

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
4 hlasy

77 %
20 hlasů

8 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 26 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40