banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

vaječný žloutek - diskuze

4 reakce

Zobrazit příspěvky podle:
Ahoj holky, nedávno se tu řešilo téma masozeleninové příkmy a zmiňovaly jste se i vaječným žloutku. Tak mám jen otázku jak ten žloutek připravit? Klasicky uvařit celé vajíčko a pak vyloupnout nebo uvařit ho zvlášť? A ještě něco, ten žloutek jen tak na sucho? Nebo něco přidat? Děkuju
já jsem vařila samotný žloutek společně se zeleninou a pak vše rormixovala - jednoduché, rychlé a dobré
Vařím celé vajíčko - už dávám celé, ale i ze začátku jsem uvařila a jen vyloupla žloutek - a míchala jsem normálně do jídla, třeba do špenátu. Nebo jestli papáte polívky tak můžeš rozmíchat v polívce.
já vařím normálně celé vajíčko natvrdo (raději 15min) a žloutek pak vyloupnu. On by se asi ani jinak nedal pomačkat... Jo a míchám ho se zeleninou, jako maso. A dávat místo masa 1x týdně.
@BarčaKa Tak jsem se taky poučila, protože ho chci zařadit a nevím jak.Výhoda je že já nemám ráda v uvařeným vajíčku právě ten žloutek

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
8 hlasů

78 %
35 hlasů

4 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 45 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici