banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Úchylka - diskuze

40 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Máte nějakou zvláštní úchylku v jídle, třeba že dané jídlo dokážete sníst jen vy nebo nějakou šílenou kombinaci? Já třeba nechápu, že Lojza jí hranolky s hořčicí, já bych to nedala. On se zase diví, že mám ráda k jitrnici rohlík. Nebo si občas uříznu kousíček dobrého másla a sním ho jen tak holé.
Hranolky s horčicí si taky dávám, teda většinou jen když není po ruce tatarka. Občas sním i kousek samotného másla, nebo trojúhelník sýru. Mám ráda těsto na buchty, cukroví, tatarák, kus syrového masa nebo krvavý biftek bych ale nedala. Jinak jsou moje kombinace leckdy šílené, čokoládu zajím slanýma brambůrkama a zapiju mlíkem:-)Mlíko můžu tak nějak ke všemu
Tak teď trochu nevím, jestli nejsem úchyl já, když nic úchylného nedělám. Syrové těsto nelížu, syrové maso neochutnávám, tatarák teda sním, to zase jo. Hořčici s hranolkama nejím. Kečup do jídla neleju, magi na chleba taky ne. Já ani ty syrový brambory nechutnám. No fakt mě nic nenapadá. Jo vím!! Piju lák z okurek. Je to dost úchylný? Já chci do party.. :DDD
@nadule1 Jo, lák, ten mi šmakoval, když jsem čekala Míšu. Úchylné to určitě trošku je, i když v porovnání s ostatními jsme prostě žabaři.
@nadule1 já myslím, že tě zachraňuje děda s tatrankou a máslem :-)))))
tak to jsem ráda, že syrová játra nejím jen já , já je miluju, a taky syrový žloutek bych mohla jíst pořád , a taky si ráda uvařím králičí hlavy a uňoumávám z nich masíčko a mozek - to je laskomina
@HankaŽ králičí hlavičky,mňááám a ještě morkový kosti-vydloubnout,osolit a s chlebem
tak syrové ochutnám jenom brambory a občas olíznu žloutky s cukrem když dělám buchtu, ale fakt jen olíznu. Jím teda tatarák, ale musím si opakovat že to není syrové maso moje maminka dělala škubánky s mákem do hlub.talíře a zalilo to celé mlékem. Mák plaval a vypadalo to děsně
Hranolky s hořčicí jsou mňamka. Moje úchylka je těsto do jakékoliv buchty, ať už kynuté nebo takuté jako na bábovku ochutnávám zasyrova a nemůžu přestat :D
@luciasek84 No to jsem pozapoměla. Palačinek jsem se najedla za syrova. Když jsem pekla na Vánoce... Jednou jsem se těch všech těst tak přežrala, až mě dva dny bolelo břicho, tak už si dávám pozor, s kynutým to bylo obdobně a listové... To mě taky nedělá problém. Evulík píše tu posypku... No to je taky něco... Holt výše jsem psala, že jsem prase.
@ Oooo palačinky, to mi ani nemluv... já se divím že ještě nemám 4 salmonelozy za sebou Z kynutého těsta je mi taky pěkně blbě druhý den, no, ale neochutnej to, že jo Syrové brambory jí moje sestra. Já ráda tatarák, ale syrová játra bych prostě do pusy nevzala
@luciasek84 Se taky divím, že žiju:-))).
@luciasek84 Já to tak mám s posypkou na koláče.
Hranolka s hořčicí nemusí být špatná, to musím zkusit :-D A máslo pokaždé, když si mažu tak kousek uždibnu :-)Jinak já ani nevím, jestli jím nějaké prasárny, snad jen kolegyně ze mě v práci nemohla, jak jsem si dala kari rýži s dušenou mrkví, ale to je myslím v poho :-)
@foREVer Madaři jí rýži k smaženému sýru.
@Honafa my jimeryzi klidne i krybim prstum a kurecim nugetkam..je to moc dobre
@Honafa Já ji jím snad ke všemu, co se dá, možná, že kdybych měla ráda smažák, tak bych si dala i k tomu :-DU nás v práci si Poláci dávají rýži k zelí:-)
když koupím čerstvá játra nedělá mi problém se do nich zakousnout,na zabijačce jsem je uždibovala,uždibovala....až jsem skoro půlku sežralaMiluju polosyrové steaky a tatarák můžu mít děnně, jím ho lžičkou a bez topinek..stejně tak dokážu namíchat tatarák z 300g lososa a sežrat ho úplně sama...a taky mi chutná osolenej citron,jen tak ho rozkrojit na čtvrtky,osolit a vykousnout....ale žádný prasárny nedělám
@Andělka tak citrónkem se solí taky nepohrdnu
@Andělka ja jatra ne,ale syrove morske jezky a skeble..mnamoplachnute jen morskou vodou
@Andělka Hlásím se do klubu požíračů jater
@Andělka Syrové maso nedám a z toho citrónu ze solí jsem se otřepala.
@Andělka
@Andělka ajaj,blééé
Jsem extra úchylák a prase. Já vařím a najím se syrových přísad. Sádlo, máslo, mouka(hrubá, jak není spokojím se s polohrubou, ale ta není tak dobrá) po lžičkách, syrové hranolky, syrové brambory, 100% tuk. Toho je spousty, co tak jím, ale teda co nepozřu syrové je jakékoliv maso, to fakt nedám.
@ to já dám jen ty syrové brambory
@
hm... nevím žádná šílená kombinace mě nenapadá. Ale miluju těsto na játrové knedlíčky. Minule jsem dělala nudlovou polévku s játrovými knedlíčky a celé to těsto jsem sežrala syrové . Jinak jsem znala jednu holku co měla ráda krajíc chleba pokapanej magi. Fuj. Jinak mě nic nenapadá.
@corelia Uf, syrová játra mě děsí. Ale to magi si dávám i já a to na topinky a je to vážně mňamka, i když to u nás doma nikdo nechápe.
no tak já mám asi velmi zajímavou kombinaci, všechno jsem schopná zapít mlékem
@Zuzbr tak to jsme dvě
tak ja tu budu asi za jedinou \"normalni\",hihi
rohlik,horka cokolada a kysele jablko..vse spolu jako sendvic, dale bageta nacpana hranolky a platkem syra,smazeny syr jedine s dzemy,nejradeji rybizovy,camembert s brusinkovym
@Liberte Ne, že bych to tak jedla běžně, ale taky už jsem si to nějak pohromadě dala a nic špatného na tom nevidím nebo úchylného. Bageta, nacpaná hranolky a masem je typicky belgické jídlo - mitraette. A ty sýry se sladkým to se taky dobře chuťově doplňuje. Podle mě úchylné není ani jedno.
Hranolky s hořticí,to je mazec,to zkusím.Kámoška jedla tatarku lžičkou s rohlíkem.Ja u sebe nevím-možná,že do všeho cpu tvaroh.
@Honafa Když je ta hořčice dobrá (třeba dijonská) a hranolky taky, tak to není špatné. Tady se to tak jí normálně. Samozřejmě majoneza vede.
Klidně sním kousek (i větší kus) syrového masa-hovězí,vepřové.Ke mě můj nick sedí

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40