banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

U čeho se nejvíc zapotíte? - diskuze

17 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
I přes mnohaleté zkušenosti, je nějaké jídlo, u jehož přípravy soptíte a nadáváte, protože nejste rychlé jako obvykle. Já se přiznám, že rolády jsou má velká slabost. Než je zamotám, to je doba! Proto je někdy šidím a vypomůžu si formou na srnčí hřbet.
Krtkův dort na plechu. To je taková patlanina a zrovna to má sestra nejradši tak pro ní dělávám
U zelných závitků,ale miluju je,takže se klidně potím :D
Ty jo, ani ti nevím.Snad nic tak složitého ani nevařím.
taky u rolády, ale té kuřecí (masové) to mi dělá potíže, vždycky mi to někde vyleze
Rozčiluje mě obalovaní květáku.Rolády, dorty jsou výzva to se nezapotím.Kynuté těsto to je kamarád,s tím si hraji.Zapotím se asi u toho co dělám poprvé a nejsem si moc jistá.
@Honafa Na květák mám vychytávku, mám dvě velké mísy s víkem, do jednoho mouku, nahážu tam klidně deset květáků najednou, dám víko, zahrkám a je hotovo, stejně tak i u strouhanky.
@Evulik25 to jsem udělala jednou a vyndala květákovou drobenici (ty květák nepředvařuješ )?
@lucie73 Já teda obaluju jen tak, že dám mouku a strouhanku do hlubší misky a tím tak jakkdyž točím, aby se to obalilo. O tom předvařování jsem tady už jednou vedla diskuzi, syrový jsem teda nezkoušela, ale babička mě říkala, že vaří tak minutku, dvě, víc ne a to jsem zkusila a ten květák byl lepší, takový šťavnatější a květákovější než vařený do poloměkka.
@lucie73 Samozřejmě, že předvařuju, ale jen do poloměka, když je uvařený moc, tak se pak drobí i při klasickém obalování. Když je takový akorát, tak používám normálně ty misky a jde to krásně, jen samozřejmě nesmím hrkat jako o život, ale s citem.
@Evulik25 Ja už mám obalovačku ZuzankuSuper vychytávka.
Doma jsem nikdy nedělala věci, co by mě nějak rozčilovali, takže nedělám rolády, závitky-ty teda výjmečně, potom nedělám věci z kynutého těsta a vlastně nic složitého. V práci bohužel musím i to, co nesnáším.
já nepeču ani nevařím nic, u čeho bych se zapotila :)
u vyrabeni mrnaveho vanocniho cukrovi,Prvni kulicky jsou uhledne, posledni uz jsou holubi vejce.Ale UPLNE nejvic se zapotim, a neni to u vareni, pri oblikani dvou decek a sebe do zimy.
Rolády jsou i moje slabina
já rolády rajdě nepeču, ja obecně moc nepeču.ale loni sem poprvé upekla Květošovi dort a letos sem se zapotila při mazání Kvítečkovýcho dortu. jinak nic nedělám, co by bylo složité. hlavně od doby, kdy mi kynuté těsto udělá pekárna
Zdobení dortů nebo čehokoliv u čeho se musí používat zdobící sáček... s tím si prostě nerozumím, jsem zapatlaná až za ušima a stejně to nevypadá nic moc Jinak u jakéhokoliv jídla, u kterého mě Vašík visí na noze a řve
nevarim uz od tehotenstvi nic sloziteho na zapoceni a casjedine kdy se zapotim,kdyz deti pomahaji to pak po nich ukliditnastesti manzel kdyz vari si po sobe uklizi sam

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

10 %
1 hlas

90 %
9 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 10 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40