K využití této služby musíte být registrována a přihlášena
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.
Pro tuto akci musíte být přihlášení
K využití této služby musíte být registrována a přihlášena
Zobrazit příspěvky podle:
- Vlákna
- Času
- Líbí se mi
K využití této služby musíte být registrována a přihlášena
za chvíli se ho chystám prubnout..jen se jdu rozloučit, kdybych si po použití šla lehnout na popáleniny:o))) kazdopadne nekoho poverim aby vam dal vedet co a jak:D
K využití této služby musíte být registrována a přihlášena
Já bych do nějakého noname hrnce asi nešla, ten náš má nějakých 12 pojistek že prý nevybouchne...no jsem na to zvědavá:)
K využití této služby musíte být registrována a přihlášena
@luciasek84
ja tam mam taky 2ventily..nebouchl. a dovarila sem..ale zlaty klasicky hrnce:D kdy si muzu ochutnat macku a maso kdy chci:D
K využití této služby musíte být registrována a přihlášena
@amalie2011
Vždyť chutnat můžeš. Vše dáš do tlakáče a až ho pak otevřeš tak můžeš ochutnat, něco přisypat na dochucení. Já bych ho už z ruky nedala. Díky němu se mi dost zkrátilo vaření.
K využití této služby musíte být registrována a přihlášena
@zanlena
to jo ale musim otevrti az je to z horaku, ne pri vareni. a ja tma prisypavam furt neco prubezne.taky zahustovani atd atd...no bud si zvyknu nebo to bude prilezitostny hrnec:D
K využití této služby musíte být registrována a přihlášena
@amalie2011
Ještě bych dodala, že když sundám poklici a zdá se mi málo vody tak ještě dolívám vodou a nechávám povařit.
K využití této služby musíte být registrována a přihlášena
@amalie2011
Víš jak to dělám já , když dělám omáčku s masem. Osmahnu cibulku, dám maso, sůl a koření a osmahnu. Pak zaliji vodou a zakryji tou poklicí a dusím tak 30-40 min. měla jsem u toho rozpis jak dlouho které maso se dělá. Po té době odstavím, upustím páru a ochutnám, popřípadě dochutím a nechám chvilku povařit. Pak rozmíchám mouku s vodou a přiliji k tomu masu a za stálého míchání povařím a popřípadě ještě dochutím. Tam jde hlavně o to, že to maso máš v tlakáči hotové za kratší dobu než v obyčejném hrnci.
K využití této služby musíte být registrována a přihlášena
já se ho také bojím, radši ho nechci
K využití této služby musíte být registrována a přihlášena
Kočko, zvládlas to dobře.
K využití této služby musíte být registrována a přihlášena
Tak to mi do baráku nesmí, strašně se toho bojím Mamka v něm vaří všechno, i mi ho nabízela půjčit na vyzkoušení, ale já jak to začne syčet, tak zdrhám
K využití této služby musíte být registrována a přihlášena
Ozvi se,jestli přežiješ
Aktuální soutěže
Aktuální testování
Těhotenská kalkulačka
Vypočtěte si v naší těhotenské kalkulačce, kdy Vás čekají ultrazvuky, kdy obdržíte těhotenskou průkazku, kdy se podrobíte triple testu, kdy se vyšetřuje streptokok, kdy se provádí amniocentéza, kdy byste si měla nachystat věci do porodnice, kdy nastupujete mateřskou dovolenou.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Sledujte náš FACEBOOOK
Nejoblíbenější obsah
#Těhotenství
#Porod
#Otěhotnění
#Menstruace
#Sexuální výchova
#Kojení
#Sex v těhotenství
#Příkrmy
#Antikoncepce
#Horečka
#Očkování
#Předškolák
#Těhotenství týden po týdnu