banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

sosík - diskuze

4 reakce

Zobrazit příspěvky podle:
holky,děti mi nejedí maso,a mají rádi bramborové knedlíky, takže když upeču uzené žádný sosík tam ení,jak bych ho mohla připravit? vím že se dají ruzné štávičky k masu koupit,ale jak bych mohla udělat nějaký sosoík aniž bych použila maso,když ho nejedí
já bych dala do masového vývaru (kostka a nebo z mrazáku) a dochutila a dodělala jako sosík. Nějáká přísada plus zahustit :) třaba i smetana?
Normální základní omáčka je s cibulovým základem. To máš do tmava osmaženou cibulku, pak tam vliješ vodu, provaříš, zahustíš a ochutíš, když chceš, tak přecedíš, ale ona by se ta cibulka měla úplně rozvařit-rozmetat metličkou. To je vlastně takzvaná UHO-univerzální hnědá omáčka.
a co k tomu uvařit třeba cibulovou omáčku? to by mohlo být spolu dobré
Většinou když dělám maso, dám pod to dost cibule porku a podleju vodou. Dělám hodně maso v pytlíku, tam je šťávy dycky dost(maso, strouhaná zelenina, cibule, porek, kapku oliváče a podlití vodou) . Ber to tak že ušetříš, já maso nemusím, za to Ondra je doslova masožravec.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

20 %
4 hlasy

80 %
16 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 20 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40