banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Prázdninové stravování - diskuze

5 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Většinou uvařím kotel špaget a k tomu buď taveňák s kečupem,nebo eidam s kečupem,nebo lučina s kečupem,výjmečně špenát se smetanou a zázračně někdy vykouzlím i nějakou tu rajčatovou omáčku.Suché špagety nechám v lednici a celý týden odebíráme a měníme jen přílohy podle toho,co je zrovna v lednici.O víkendu většinou někam jedeme ke kamarádům a to se pak grulije-krkovička naložená v hořčici,kuřecí na medu,hermouš,cuketa,ale největší blaho byla panenka zabalená ve slanině
Ty ,jo Hermelín to si ted dám
Zavidim ti nenarocne stravniky
Marky a jaké máte ty špagety druhý den? Já to raději vařím vždy čerstvé, je to pak takové slepené a olezlé :-).
@Calamity J. Viď Já kolikrát taky ale rodinu jsem naučila ,že to vůbec nevadí Já když je uvařím ,tak to trosku proleju oliv.olejem a promíchám, pak se to tolik nelepí . A nedávno jsem objevila makaróny a ty jsou na to lepení docela ok a hlavně se navaří a zasytí víc než špagety mi přijde .
@markíla jinak u nás by syn jedl snad jedině pizzu a těstoviny. Jak já to nesnáším, tak to vůbec nedělám.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

21 %
4 hlasy

79 %
15 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 19 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40