banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Ochucení jídel - diskuze

5 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Holyk mám destiměs .mimi ,můžu začit trošku ochucovat jidlo ,třeba česnek a tak ?????nebude ji bolet bříško ,co myslíte??????
Česnek se právě nedoporučuje, ale bylinky trochu už můžeš.
Dávala jsem nejprve trošku bylinek - polévkové, kopr, cibuli, porek, rozvařenou papirku a do polívky i vyvařit rajčátko, pokud ti to malá snese.Jinak trošku koření jsem začal dávat tak kolem 14m, kdy mi jedl více už vařené než skleničkové jídlo no a dneska jí prostě s námi, jen kořeníme trošku střídmě
no právě já koukala že v těch sklenkách něco je,myslela jsem třeba kousek česneku uvařit v polívce jen na ochuceni a pak vyndat ,nenechávala bych ho tam ,no radši nebudu riskovat,dávám zatím petrželku a kousek cibule.tak počkáme raději.díky moc
kdyz mas treba v hippu cibuli uz od 4 mesicu a v jinejch porek, tak bych zkousela takove..pazitku,porek apod...ale cesnek radeji ne...a treba cervenou papriku...
Ty brďo, česnek radši ne. To by se mimčo asi nafouklo. A navíc česnek může snižovat krevní tlak, aby to to malé tělíčko uneslo a nebylo ji úzko. I mně občas není po česneku nejlíp, a to mám 70 kg, co takové mimino.Ale třeba pažitku bych zkusila.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

20 %
4 hlasy

80 %
16 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 20 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40