banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

oběd - diskuze

4 reakce

Zobrazit příspěvky podle:
holky moc se omlouvám že to píši sem ale tady mi snad rychle poradíte jelikož je to k obědu dělala jste některá od MAGGI to štavnaté kuře v těch pytlíčkách? až tam dám to kuře mám vypustit vzduch nebo nechat vzduch v tom pytlíku? bojím se aby nepraskl moc děkuji za radu a ještě se omlouvám že to cpu sem dík
ten pytlík ještě před pečením nahoře mírně nastřihni, on se nafoukne, ale mírně bude utíkat pára a je to pak strašně dobré!
@mamina19 moc vám děkuji
Vzduch určitě nechat, beztk ten pytlík nahoře musíš trochu propíchat, tak je to jedno.JE to dobrůtka
Gábi,dělala jsem a vzduch nechat.Je to hrozně dobrý.Přeju dobrou chuť.(Jo a neboj,pytlík nepraskne).

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

19 %
4 hlasy

81 %
17 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 21 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40