banner

Vaření - nové reakce

Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 47 244 příspěvků

@elik.kreckuj

plněné bagety

Ja jsem dělala takový jakoby pařízský salát jen místo majonezy tvaroh a právě se tam dávala zase ta střídka a tím se to vysušilo a po uležení to bylo kompatní a krásně se to krájelo na kolečka.S tím zelím bych udělala svoje těsto,naplnila ho zelím a upekla.Tu nivu bych naopak dávala do těch kupovaných.
@Honafa

Jak a jaký děláte španát?

Starým kartáčkem na zuby je několikrát denně čistíme a vracíme zpět do špenátu... Dokud nejsou krásné čisté a pak... No přece je sbírá a mění...
@Honafa

plněné bagety

super ... tak zkusim ty kupovane :))) To ja prave nevim - moje roina miluje kysane zeli, tak bych do nekterych chtela dat zeli :))))A do jinych spis nejakou nivu??!! POkud mas nejake osvedcené, sem s nimi :)))

plněné bagety

Klidně kup bagety a napln ně.Jeden čas jsem to dělala s vekou.Vydlabal se vnitřek pak se udělala nápln a ta se zase smíchala i s tím vnitřkem a naplnilo se to zpět.Jinak se dají udělat i plněné bagety tak,že se udělají i naplní a pak se jedna vedle druhé,tak,aby neměly místo vytéct dají na plech a upečou se.Jakou chceš dělat nápln?
@

Jak a jaký děláte španát?

A co on udělá s těma mincema.

Jak a jaký děláte španát?

Dám trochu protlaku do malé misky do mikrovlnky, zadělám poklopem bo moc prská a nechám rozmrazit. Pak do něho dám mince, nejlépe měděné tak z let 1900 a méně.... Dělá to tak i manžel. Špenát u nás neslouží jako potrava:-))).

Jak a jaký děláte španát?

špenát jako takový nesnáším, tak ho ani nedělám. Dělám spíš takovou špenátovo-smetanovou omáčku na gnocchi, nebo špenátové lasagne. A dělám to plus minus pořád stejně - osmažím cibulku, kydnu na to mražený špenát (ne pyré, ale buď sekaný nebo listový), osolím, opepřím, očesnekuju a na závěr to doho vyliju jeden nebo dva kelímky smetany. Když to dělám do lasagní, tak smetany dám maličko, protože je v nich jinak ten bešamel. Z obyč špenátu, co dělají ve školách nebo v restauracích, kdy k tomu uvařej vajíčko natvrdo a prdnou 4 bramborový knedlíky, se mi dělá nevolno :)
@Honafa

Pondělí

Píchám sama
@tygřímáma

Pondělí

Neděláš často,protože nemáš šikulku Zuzanku co by ti je napíchala,že jo.
@sazicka

Pondělí

My měly špízy naposledy,když jste byli u nás

Jak a jaký děláte španát?

Z protlaku jsem přešla na mražený listový Bonduel.Dělám jako Ty,ale bez mouky jen s vajíčkem.
@tygřímáma

Pondělí

Pizza byla včera k večeři a špízy máme dnes k obědu (zbyly ze včera)

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
8 hlasů

76 %
35 hlasů

7 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 46 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici