banner

Vaření - nové diskuze

Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové diskuze

Celkem 47 300 příspěvků

Parní hrnec

Od Ježíška jsem dostala parní hrnec,který jsem si moc přála.Už dvakrát jsem v něm vařila a jsem naprosto nadšená.Je to super věcička, už jsem dělala brambory na kaši a rizoto,bála jsem se,že rýže nebude dobrá,ale je vynikajícíííííííííííí.

Dneska langoše s česnekem, kečupem, tatrkou a sýrem. Těsto udělané v pekárně, tak to pak byla brnkačka.

francouzky brambory,a budeme je mít asi týden.nějak neumím vařit pro dva lidičky

Holandské řízky s brkaší a k večeři kuřecí placky a americé brambory.Receptík dodávám

Zelí

Dneska vepřo,knedlo,zelo.To se těším.Už to mám udělané od večera.A celou noc jsem na to myslela.

Pátek

My dnes pangase zapečenýho se zeleninou a brkaši.Joooooooo a za chvilku půjdu zapnout pekošku a bude chlebík s olivama a rajčatama od Andělky.

Co dělám z lososa já

Já ho kupuji zmraženého.Nevěřím,že to co leží na tom ledu v obchodě je čerstvě ulovený losos.A taky ta zbytečně velká cena mi vadí.Ten zmražený bez hlavy je taky dobrý.Bud ho dělám v soli.A to tak jak je,ho zasypu hrubou soli dovnitř dám jen kopr a pokapu citronem.Je to moc dobré a pěkně to jde od kosti.Nebo se ho snažím vyfiletovat,to mi vždycky zustane hodně masa na kostech.Tak to seškrábnu,jsou to takové cucky a udělám z toho vaječinu.Orestuji cibulku,pak na ní toho lososa a zaleju rozšlehanýma vajíčkama.Osolím a opepřím.Pak to dávám na topinky.Většinou lososa dělám návštěvě,tak je to dobrý předkrm.

Nový rok

My dnes čočku s uzeným.

obžerství

Tak u nás dnes na oběd pořádný hovězí vývar,společně s kusem hovězího jsem tam vařila i jednu kuřecí nohu,takže fakt síla,do toho nočky a orestovaná kořenová zelenina(plný hrnec,aby bylo i na zítra něco na spravení po alkoholu).Potom hranolky a ražniči.Odpoledne udělám pizzu z listového těsta,dvě,každou jinou a Matějovi pár jednohubek jen s pomazánkou.No,já už jsem plná jen to píšu a to jsme ještě neobědvali.

Silvestrovské menu

Na oběd nedělám nic.Ale zahálet nebudu.Budu dělat na pohoštění snad všechno-od chlebíčku,přes mísy,jednohubky až po zákusky.A hlavně vyproštovací gulášovou polívku na pulnoc.Bez ní by to nešlo.

dnes na k obědu bude nudlova polevka vepřovy řízek s bramborovou kaší

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici