banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové diskuze

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové diskuze

Celkem 2 592 příspěvků

holky,co dnes vaříte?????došla inspirace

tak ja dnes udelala porkovou polevku a bramboracky s cinou,bylo to mnam ale budem jist jeste zitra-teda s ryzi,bramboraky uz nejsou

knedlíky z pekárny

milé kuchařky,taky tak neradi patláte knedlíky jako já??? já to úplně nenávidim,naštestí u nás nejsou moc oblíbené,tak se na stole pbjevují opravdu vyjímečně. no a ten zázrak jménem pekárna to zvládne za vás.no a pak už jen zbývá udělat válečky a dát je vařit.Škoda že to ta věcička neumí ale to bychom toho chtěli asi mos že jo????tak ten recept:250ml mléka,1 vejce,50dkg hrubé mouky,1lžička soli,1 lžička droždí,pouštíme na program těsto. a dál už to znáte

Recepty

Holky,nemáte někdo z vás zkušenosti s vařením v parním hrnci? prosím o nějaké recepty ,na netu je toho málo.Děkuji

Parní hrnec

Od Ježíška jsem dostala parní hrnec,který jsem si moc přála.Už dvakrát jsem v něm vařila a jsem naprosto nadšená.Je to super věcička, už jsem dělala brambory na kaši a rizoto,bála jsem se,že rýže nebude dobrá,ale je vynikajícíííííííííííí.

Co dělám z lososa já

Já ho kupuji zmraženého.Nevěřím,že to co leží na tom ledu v obchodě je čerstvě ulovený losos.A taky ta zbytečně velká cena mi vadí.Ten zmražený bez hlavy je taky dobrý.Bud ho dělám v soli.A to tak jak je,ho zasypu hrubou soli dovnitř dám jen kopr a pokapu citronem.Je to moc dobré a pěkně to jde od kosti.Nebo se ho snažím vyfiletovat,to mi vždycky zustane hodně masa na kostech.Tak to seškrábnu,jsou to takové cucky a udělám z toho vaječinu.Orestuji cibulku,pak na ní toho lososa a zaleju rozšlehanýma vajíčkama.Osolím a opepřím.Pak to dávám na topinky.Většinou lososa dělám návštěvě,tak je to dobrý předkrm.

Domácí pekárna na chleba

Holky,tak kolik z vás dostalo od Ježíška pekárnu na chleba?Už jste ji vyzkoušeli?Co jste v ní dělali jako první?Já dostala Moulinex XXL,ještě jsem ji nezkoušela,ale chystám se na to.

losos 2

Tak jak jsem tady řešila,jak připravit Kubovi lososa,dala jsem na radu Andělky...To bylo tak výborné,Kubík si moc pochutnal a já taky.Ještě že mám v mražáku ještě několik kousků,tak si ho zase tak uděláme,mňam.

svatecni kachynka

dnes prijde na obed segra s manzou,segra ma narozka tak pecu kachynku,knedlik a cervene zelicko

nevím,kam zařadit...zkusím sem

Prosím o radu,jak nejlépe připravit lososa(podkovu) pro roční dítko.Restovat na pánvi nechci...

Konina

Ted jak čtu ty předvánoční letáky,tak všude nabízejí konské maso.Jíte to někdo?Já bych nemohla,kun to je jak pes nebo kočka,prostě mazlíček.Přitom pštrosa,nebo klokana už jsem jedla a pohoda to mi nevadilo.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

26 %
27 hlasů

69 %
72 hlasů

5 %
5 hlasů

Celkem hlasovalo 104 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici