banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové diskuze

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové diskuze

Celkem 2 594 příspěvků

Ovoce a zelenina

Zeptat se chci už dlouho.Jak mejete ovo a zeleninu? Teplou studenou, rukou či houbou? Utíráte necháte okapat?Já meju studenou vodou a rukou, ale právě mi přijde že tímhle způsobem toho moc neumyju

Prosím prosím o radu

Zase se to týká toho chlebu. Luciasek mi našla chlebík, jaký jsem marně hledala všude na netu, ale píšou tam, že se to má péct na program French a ten já na své pekárně nevidím. Mám to péct jako normální nebo kyprý nebo raději vůbec?

Chléb z pekárny

Holky, nemáte některá osvědčený recept na takový ten bílý chlebík, který pečou třeba v Řecku nebo Chorvatsku? Já mám na něj strašnou chuť.

rozbil se mi ruční šlehač s těma metličkama,a o víkendu chci udělat pařížskou šlehačku,nevíte jak jí mám vyšlehat? aby z toho nebylo máslo,a neříkejte ručne to mi ty ruce upadnou

Vyzkoušeno pro vás

Opěd jsem experimentovala,abych si ušetřila práci a usmažila jsem květák na plechu v troubě.Už tak smažím řízky,karbenátky,nebo rybí prsty.Tak proč by nešel květák.A jo jde.Je užasný.Usmaži se všecko najednou,jen občas chodím otáčet a skoro se nespotřebuje olej.Smažila jsem s ním i žampiony a taky super,ty byli hned.

chilli con carne

Právě vařím chilli con carne (teda bez chilli) na zítřejší oběd a už teď mám plnou hubu slin, jak se těším :-)) mnam ... doufám, že i chlapi si pochutnají

sušené vs. čerstvé droždí

holky, když mám v receptu 2 lžičky sušeného droždí, jakému množství čerstvého droždí to odpovídá? já mám doma totiž jen čerstvé, sušené došlo. prosím o rychlou radu, pekárna čeká na zapnutí. moc děkuju

já su vůůůl..

dneska že udělám orgasmus z receptu tady, a jak je tam puding do polevy, tak ja hod ala do testa:D to sem to vymnoukla..to mam po buchte:D:D a ja si myslela jak doma prekvapim vynikajici buchtou

Dort

Holky, neměly byste recept na nějaký vyzkoušený dortový korpus? A případně i krém? Nikdy jsem ho nedělala a na netu je mraky receptů a já nevím, jaký vybrat. Chci ho upéct manžovi k narozeninám a později i malému.

Zvládnu to?

Slíbila jsem jedné známe,že pro ní vymyslím ruzné bezlepkové výrobky.Nakoupila jsem si ty šileně drahé mouky a budu se pokoušet něco stvořit.Co se povede tak to ohodnotí komise a budou to dělat v jedné restauraci.Dostanu to i zaplaceno.Mám na to měsíc.Držte mi palečky.Nápadu mám spoustu.

Dala jsem maso na cibulku, do papiňáku a skoro hned to začala syčet,ten ventil se točí,že snad uletí,stlumila jsem to a co dál?Jak dlouho to mám asi nechat vařit a jak poznám,že se ta voda nevyvařila,až to přestane syčet?Nebo smrdět?

Langoše podruhé

Děvčata, taky se na ně chystám, doma jsem je sama ještě nedělala. Problém je, že nemám friťák. Jdou udělat i na pánvi, když tam bude dost oleje nebo mám smůlu?

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
28 hlasů

69 %
76 hlasů

5 %
6 hlasů

Celkem hlasovalo 110 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici