banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové diskuze

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové diskuze

Celkem 2 594 příspěvků

Mouky do domácí pekárny

Konečně jsem se stala majitelkou domácí pekárny a chci péct chleba normálně svůj a ne z těch směsí. Poradíte mi, jaké všechny mouky si mám pořídit? Dávají se tam i ty normální běžné mouky? Navíc jsem si zatím koupila žitnou mouku chlebovou tmavou. Je i světlá? Viděla jsem i pšeničnou chlebovou tmavou, ale tu jsem nekoupila. Jsem z těch mouk nějak mimo.

Těstovinový salát

Jak děláte těstovinový salát? To je teda jídlo, které já fakt neumím. Vždycky, když ho někde jím, tak si děsně pochutnám, ale když ho dělám doma, tak se mi nepovede. Teda dělala jsem jen dvakrát. Máte někdo nějaký dobrý receptík?

jáhly...

děláte je někdo? Já nevím, co s nima, poraďte nějaký dobrý recept, kde není potřeba žádné další extra suroviny (myslím tím, aby to šlo udělat z věcí, co jsou běžně doma - maso, obyč zelenina, žádné krevety apod.) Díky

Už mě Honza nakazil

On totiž pořád všechno počíta.A já ,když jsem psala o těch rybách tak jsem si spočítala kolik toho jím.Rok má 365dní a já jím ročně tak 100obědu,30 večeří,300snídaní a 700káv.To jsem magor,že.Co vy?

lasagne

Holky,prosím vás,poradťe mi(dobrý smajlík,musela jsem ho hned vyzkoušet).Kupuju vždycky lasagne,na kterých je napsáno,že se nepředvařují.A kdykoliv je udělám podle návodu,tak jsou tvrdé,přestože je zapékám dostatečně dlouho.Myslíte,že je můžu předvařit?A jak dlouho?Tak,jako bych vařila normální těstoviny nebo se třeba jen krátce spaří?Děkuju moc za rady

Jíte ryby?

A jaké,kdy a kolik?Ja jsem měla v Praze užasného lososa,fakt nejlepšího co jsem kdy jedla.Taky byl v restauraci pod hradem.Tak jsem si dělala srandu,že super,že letos už jsem rybu měla.(naši mají 1 týdně)Další den jsme jeli do rybí restaurace a tam jsem si dala kapra co mi moc nesedl.A včera těstoviny s tunákem.No já jsem vzorná,tolik ryb třikrát po sobě to se mi ještě nestalo.Docela mě láka koupit ty zmrzlé makrely a udělat si z nich filátka a nějak to upect.

Bílý chřest

Od čtvrtka je v Kaufu bílý chřest v akci.Tak dámy,honem sem s recepty,u nás bude mít totiž premiéru

Jak děláte čínu?

Tak mě napadlo, že když se řekne čína, tak u každého je to jiné jídlo. Jak děláte vy, tu svojí čínu? Sbírám inspiraci..

Buchta s jablky

Před 3 roky jsem byla ve skanzemu v Rožnově pod Radhoštěm a koupila jsem si tam nějakou buchtu nebo koláč, který mi strašně moc chutnal, ale vůbec nevím co to bylo zač, ale vypadalo to na kynuté těsto s jablky a ještě něco v tom určitě bylo. (ty jablka byli zřejmě namíchaný v tom těstě).A tak bych se chtěla zeptat, jestli jste tam některá nebyla nebo nevíte co by to mohlo být za buchtu.

žampiony

mám doma kupu žampionů ale co s nimi,krom toho,že je můžu dát do polívky,omáčky,smaženice.

poděkování Evulikovi

Tak já včera večer udělala tu porkovou polévku dle Evulika25. Dostala jsem pochvalu před nastoupenou jednotkou jak to bylo dobré, ještě jednou moc děkuju Tak co Evi, co dáme příště?

Rýžovar

Holky,máte ho některá?Včera přišel leták z elektry a je tam za poměrně rozumný peníz.Je na 420g rýže.Poraďte mi,na co si dát pozor.Stačí mám?Díky

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
28 hlasů

69 %
77 hlasů

5 %
6 hlasů

Celkem hlasovalo 111 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici