banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Maso - diskuze

9 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Jak jste na tom se šahaním na maso?Nepříjde vám některé nechutné?Já když jsem dělala svoje první kuře.Tak jsem ho vyhodila.Kuřata se prodávali jen mražené.Tak jsem ho nechala přes noc rozmrazit.A když jsem na něho ráno šáhla,bylo jak žívé.Fuj,uplně jsem se ho štítila.Ted už mi to nevadí.Nerada šahám na játra.A co nesnáším je slepice.Ta mi příjde taková stará,kuhá.Ještě má někdy vevnitř vajíčka fuj.Taky už jí nekupuji a nevařím.
Nevadí mi skoro nic, ale kuchat slípku bych asi nechtěla, ačkoliv jsem na střední musela pitvat slípky i selata- veterina
Já nemám problém, a jelikož miluju vepř.játru na cibulce, tak si kupuju vždycky ty velké kusy a pak si to doma naporcuju do mražáku. Ale jak mi ten nůž zajíždí do masa, tak mi to vždycky připadá, jako bych zajížděla do své ruky Ale jinak v pohodě
Mě to nevadí,klidně krájím i játra a tak,jen zabitý kapr který se ještě chvěje tak na toho nesáhnu a jednou jsem viděla škubat slepici a to se mi zvedal kufrtoho bych se nedotkla
Tak to mi vubec nevadi. Teda vlastne vadi mi na mase to tluste, to odrezavam a vyhazuju. Muj tata ze me sili, kdyz to vidi, protoze to ma hrozne rad. Ale mne to prijde uplne nechutne, kdbych to mela dat do pusy, tak bych asi vrhla
Mám to nastejno, mně dělá problém nakrájet kuřecí prsa na řízky. Na tu slepici bych asi ani nesáhla
Maso jako takové mi snad ani nevadí, ale co nesnáším, když se cuká čerstvě zabitá ryba, teda i třeba jen její části, byla-li třeba už naporcovaná, brrrr.A pak teda ještě nemusím, je-li maso ještě teplé (třeba čerstvě zabitý králík), po vystydnutí už pak v poho. No a taky teda, když jsme jednou srazili srnu (no joooo, odevzdává se, já vím), když ji manža pak zpracovával, u toho jsem asistovat odmítla. Bylo to u našich, musela mu pomoct moje mamka.
Holky,tak to já se musím přiznat,že nic z toho,co píšete,mi nevadí.Jsem zootechnička,takže jsem se v práci setkala s mnoha jinými nechutnostmi a nějaké maso mě vůbec nerozhází.
@tygřímáma taky celkem mi nic moc nevadí ale jak jsem byla těhotná tak mi přestalo chutnat kuře? Chápe te to holce která běhala na zahradě s husama,kachnama,krůtama,králíkáma měly jsme hodně drůbeže a mě se při pohledu na kuře zvedal žaludek a naporcovat ho? fuj a je zajímavý že sice teď sním ale nic moc ještě že už žádné dítko neplánujeme jinak by mi zase přestaly třeba chutnat řízky no to bych nepřežila HIHI
Gábi opět jsem na tom stejně.Maso uvařím to jo,ale,že bych si nějak libovala v tom na něj šahat tak to taky ne.A slepici jsem vařila jednou a už nikdy víc.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
6 hlasů

56 %
42 hlasů

17 %
13 hlasů

Celkem hlasovalo 75 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40