banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

masíčko z mrazáku - diskuze

11 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Mám zmrazené malé kousky masa. Když to budu chtít uvařit. Tak ho mám vyndat, nechat rozmrznout a pak uvařit? Nebo ho můžu rovnou hodit do vařící vody a uvařorozmrazit? Pro Toníka to bude? Vím, že hloupý dotaz, ale kdo mě zná ví jak jsem na tom s vařenim děkuju
myslím si, že mnohem bezpečnější kvůli množení bakterií je ten kousek masa dát rovnou do vody a vařit,dělala jsem to také-si představ ten rej neviditelné havěti, jak kolem toho krouží celou noc, co to je vyndané z mrazáku.
Měla jsem kousky masíčka zabalené v potravinářské folii a zmrazené.Vždy jsem si vytáhla jen potřebný kousek a dala mrzlý vařit
@tygřímáma Také jsem to dělala takhle.
@tygřímáma Přesně tak jsem to dělala i já!
ja to vzdycky dam na chvili do hrnku se studenou vodou,aj s tim sackem jak jsem to vyndala z mrazaku, jak je toho troska, tak to mas za hodku dve povolene a pak jsem to frkla rovnou do vareni.
Správně se má maso z mrazáku vyndat do lednice a tam by mělo pomalu rozmrzat. Nevím přesně proč, ale takhle se to doporučuje. Mě stačí vyndat odpoledne den předem a dopoledne je rozmrzlé.
já to teda nechám rozmrazit. večer si to vytáhnu a do rána to je rozmrzlé, nebo když na to zapomenu, tak pak šupnu do vody a tam to jde rychle.
@ivulisek Je to totiž divné, al emi nikdy nic nezmrazujem. proto vůbec nevím jak je to s rozmrazováním. Tak díky za radu
@medox ani maso?? no to já maso. neb když sem ve městě, tak zajdu ´do žeznictví a nakoupím pěkné čerstvé masíčko. neb ze supermarketu nemám ráda, max. koupím kuřecí, ale ostatní kupuju v řeznictví, naporcuju a zamrazím.
@medox ani maso?? no to já maso. neb když sem ve městě, tak zajdu ´do žeznictví a nakoupím pěkné čerstvé masíčko. neb ze supermarketu nemám ráda, max. koupím kuřecí, ale ostatní kupuju v řeznictví, naporcuju a zamrazím.
@ivulisek Kdysi dávno u mamky se mrazilo všechno. Já pak dlouhou dobu neměla ledničku, když jsem bydlela sama to bylo super období jsem byla hubená a ted sice máme ledničku, ale není v ní mrazák. A něják jsme se naučili, že ho nepotřebujeme. V řeznictví jsem maso v životě nekupovala. Já snad v praze řeznictví ani nikdy neviděla asi tu budou, ale nevím kde...My koupíme třeba prsa a hned se uvařej...Ale ted máme právě nový mrazák kvůli toníkovi. Tak se učím mrazit a rozmrazovat....jako bych žila 23 let v jeskyni

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

20 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

9 %
6 hlasů

54 %
38 hlasů

17 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 70 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40