banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Mám opravdu VELMI inteligentní dotaz - diskuze

12 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
.Ráda sleduju pořady, kde se vaří a zdá se mě, že v snad každém je nějaký rozmar(jinak se to nazvat nedá) dat na ozdobu toho jídla nějaké to zelené. Třeba mátu nebo meduňku nebo petrželku nebo já nevím co. To se jako jí i to zelené? Já to doma nepraktikuju a přiznám, že po každém jídle seškrabovat před umytím nádobí z talířů nati... asi by mě to dlouho nebavilo.
Dávám, ideálně nasekané až na talíř, petrželku dávám i na ozdobu. Jíme to, máme to rádi.
Nedávám jedině možná jen petrželku do polévky, jinak ne
Já bych bez čerstvé bazalky nemohla existovat, dávám ji do tolika věcí... Pažitku mám taky ráda, ale třeba petrželku už tolik ne, ale sním ji, když mi přistane na talíři.
Nedávám a nejím. Jedině pažitku a petrželku do polívky, brambor nebo míchaných vajíček.
do kazde polivky mame zelene-pazitku- mnaaam... matu taky jim.. medunka mi moc nejede..ale kdyz ji nekde dostanu snim to- ale doma si to nedavam:d
já bych asi snědla všechno, záleželo by i na vzhledu
Já sežeru i citron na svíčkovou, takže já bych to snědla.
Ja tam ty byliky sekam, takze to samozrejme jime.V hospode, kdyz mi to donesou, tak to slupnu.
zdobim jen pro navstevy,protoze u nas co je zelene po vzoru tainka nikdokrome me neji...ale do brambor dam petrzelku nebo pazitku normalne..do stouchanych..to jedido polevky masove dam take nate..a bazalku a rozmaryn dam na vareni zeleny,kdyz mam v kvetinaci
tak peržel a pažitku, nekdy i bazalku, ale vše nasekané, dávám taky a běžně, do polívky a na brambory, mormálně to jíme. Mátu, meduňku teď v létě davám do vody na pití, na talíř by mě to nenapadlo. A nepijem to, jen to nechávám vylouhovat kvůli chuti.
V naší rodině se celý život dáva do polívky pažitka.Ja ji nedávám,bo i když jí mám tak ji zapomenu dát.Jinak to zelené se jí a jsou to vitamínky.I když naši předci se s tím nezdržovali a taky přežily,bez máty,bazalky či meduňky.Vařili si z toho čaj,ani je nenapadlo tím zdobit talíř.
nevim, petrzelku bych snedla, matu nebo medunku nee

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

20 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

9 %
6 hlasů

54 %
38 hlasů

17 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 70 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40