banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

lilek - diskuze

5 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
tak jsem dnes chtěla udělat románkovi k obědu lilek s těstovinama a masem,ale když jsem ho oloupala a dala vařit,po chvíli začal v té vodě tmavnout a černat.je to normální?nebo se to neupravuje tepelně?vůbec nevím,nikdy jsem z lilku nic nedělala
ten lilek ztmavne, ja ho cas od casu Matejovi taky delam, ale chce to k nemu neco co ma chut - me totiz prijde bez chuti, takovej mdlej, takze k nemu davam jeste nejakou zeleninu...
Lilek loupu. Dávám ihned do vroucí vody a nezhnědne tak moc.
@LenkaM23 mě to docela odradilo, ta barvatak zkusíme zase příště,jak bude chutnat,i když teď si na mě furt něco vymýšlí, tak jsem zvědavá
Ztmavne, to je normální. A já ho neloupala. Ani nám ho neloupu.
lilek se určitě tepelně upravuje. neměl by se jíst syrový.to, že ztmavnul je asi normální...teda nevím, já ho nikdy nevařila, vždy jen \"smažila\" (jako na pánvi na kapce oleje), grilovala nebo tak něco..a myslím, že barvu trochu mění..

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
6 hlasů

56 %
42 hlasů

17 %
13 hlasů

Celkem hlasovalo 75 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40