banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

králík - diskuze

10 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
holky, poprvé mám domácího králíka a vůbec nevím, jak ho připravit. jak ho máte nejraději? děkuju.
UCH.
@zajic králík není zajíc
@Moňulínek84 ale příbuznost tam je
@zajic ty je ouzko co?
@Zavadilka Radsi se odhlasuju a zdrhaaaaam
Nejlepší je buď na česneku nebo na kořenové zelenině. Celkem ti ho závidím..s chutí bych si ho totiž dala
peču na zelenině se saturejkou a rozmarýnem. Přílohou bývá rýže na kari.
Já ho peču na zelenině a to je taky mňamka.
1. Upéct na česneku2. upéct s trochou slaniny a během pečení posypávat strouhankou, udělá to bezvadnou kůrčičku3. nohy obalit a udělat řízky4. udělat omáčku jako když děláš kuře na paprice5. udělat nádivku s květákem: smíchám namočenou housku, vejce, kudrnku, sůl, pepř, do toho přimíchám uvařený na kousky nakrájený květák, půlku dám do pekáče, pak na to kusy králíka a pak zbytek nádivky. Péct asi na 180° přibližně hodinu. Masíčko je pak krásně šťavnaté. U nás nejoblíbenější jídlo z králíka.
já většinou klasicky upeču, třeba na česneku a s br. kaší, nebo můžeš udělat i na paprice

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
13 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

56 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40