banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Kedlubkové zelí - diskuze

2 reakce

Zobrazit příspěvky podle:
Nevěděla jsem jak se dělá.Tak jsem improvizovala.Nastrouhala jsem dva obří kedlubny.Do hrnce jsem dala rozpustit máslo na něho cukr až trošku zhnědnul tak jsem přidala citronovou štávu.Povařila,osolila,opepřila dala do toho opect cibulku a ty nastrouhané kedlubny.Zalila jsem to vodou a povařila.Jen pár minut.Ted to v hrnci dochazí.V plánu jsem měla to zahustit moukou a smetanou,ale asi to neudělám.Je to uplně užasné.Jak ho děláte vy?A s čím se to pak jí.Já to vidím na vařené vepřové a bramborový knedlík,nebo brambory.
hm.... to miluju, ale sama jsem ho vlastně nikdy nedělala.... nejradši ho mám s chlupatýma knedlíkama..... to je moje nej nej nej jídlo... :)
dělala sem v létě ale nadaávala sem cukr na začátku( to možná zkusím příště) ale stejně jako ty až na to že sem tam nedávala smetanu jen syrovou bramboru a musím říct že to bylo dobrý,samo že sul a pepř,prostě sem dala dusit kedlubnu nakrájenou ,osolila ,opepřila když to bylo měkký tak osladit a ocet já dávám jablečný a pak bramboru a dochutila převařila a bylo to

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

16 %
5 hlasů

77 %
24 hlasů

6 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 31 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40