banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Ještě k těm kombinacím - diskuze

12 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Už dávno se chci zeptat.Ted mi to náhralo.Vymyšlite si v restauraci svoje kombinace?Jako,třeba nedávejte tam ten česnek,bez slaniny atd.Na to vždycky nadáva Zdeněk ,šéf,že to nesmí personál restaurace dopustit.Že jídlo mají servírovat tak jak je to v receptuře.Nebo jak američani-kafe bez kofeinu,s nízkotučnou sojovou smetanou a bla blá blá.Když tu jednou byla před 15 lety bráchová přítelkyně z kanady tak ta si vždy přála do zálivky v salátu med.A nikde ho neměli a třeba ho šli někam koupit atd,aby ji vyhověli.Dělala strašné scény.Tohle chování já uplně nesnáším.Jedinné co jsem si kdy vymyšlela,tak ,aby dětem nedávali do hambaču tatarku.A nápoju led.
Já v restauraci nevymýšlím nic, protože jsem z oboru a vím, jak nás to vždycky sralo :-DA i ted v práci si někteří tak vymýšlí, že je to děs :-D
Vybírám si jídlo podle složení, když se mi tam něco nelíbí tak si objednám jiné. O co jsem požádala tak taky o to, aby nedávali do limonády led dítěti a pak třeba o jinou přílohu k masu nebo jsem si i řekla o přírodní kuřecí řízek, který v nabídce neměli, ale vše to bylo pro Petříka. Pro sebe beru to co mají v jídeláku.
já to nedělám, vybírám si jídla podle chuti a ještě nikdy jsem s ničím neměla žádný žásadní problém.si teda naopak myslím, že v dobré restauraci, kde myslí na zákazníka, ti na ten talíř dají cokoli si budeš přát. ikdyž v těch luxusních restauracích mají menu propracovaný.znám spoustu lidí, co si u jídla v restauracích vymýšlejí z důvodu potravinové alergie. prostě se musí zeptat, jestli to to něco obsahuje a zda je možný to dostat bez toho. jinak si nemůžou dát nic.
ne, dám si to na co mám chuť a to s tím, že si vybírám na co mám chut z toho co jím mě by to bylo hloupé a styděla byhc se
Pokud jdu třeba do číny tak si říkám že chci nepálivé. Pak také mám jednu oblíbenou pizzerii kde chci jednu konkrétní pizzu bez žampionů, protože se mě tam nehodí. Takže občas jo, občas si to poupravím.
Nás se vždycky ptají, jestli chceme džus pro Marušku ohřát. Nás by to asi ani nenapadlo, že chceme, ale když se tak pěkně ptají, tak chceme, ať to nemá studené do krčku.Jo, a Pepa si vždycky prosí pálivou pizzu extra pálivou
Jídlo si vybírám podle složení, a do toho už nezasahuji. Jen občas požádám o jinou přílohu u meníček, a to se slušně zeptám, zda je to možné. U ledu v pití si klidně řeknu, že ho tam chci nebo ne. Stejně tak, když nechci pro malého pití z chladničky...
snazim se vybrat jidlo,kde nemusim kecat do toho co tamnechci...a dost casto k nemu jen neberu doporucovanou prilohuale tu si beru podle sebe
ne nedělám to.
Já si nevymýšlím.Jsem schopná sníst hodně věcí,nemám s tím problém.A bylo by mi blbé,takhle si vymýšlet,co chci a nechci.
Vybírám si jídlo takové aby se na něm nemuselo něco měnit. Max. jiná příloha, led do pití, případně kečup či tatarku. Pokuď mi sama obsluha dává na výběr je to jiná,ale já si nevymýšlím.
já se snažím si vybrat jídlo, kde není nic, co bych nejedla. Vyjímka jsou pizzy, protože na skoro každou pizzu se dávají hřiby a já je nesnáším, takže si vyberu pizzu a řeknu si, že to chci bez hub (žampionů).

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

20 %
4 hlasy

80 %
16 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 20 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40