banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Jakou zvěřinu??? - diskuze

5 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
V pátek jsme pozvaní na zvěřinové hody. Bude ot moje premiéra, takže nevím, co si dát. Ze zvěřiny jsem dosud měla jen na jednom koště klobásek klobásky z divočáka, od myslivce srnčí guláš a dvakrát řízky z divočáka. Ani se v tomto mase neorientuju. Budu šoférovat, takže nějaký alkohol k tomu nehrozí. A berem i Helenku, takže prosím i o tip pro prtě. Baští všechno. Jdeme tam na sedm večer, takže racionálně bych prosila spíš o lehčí stravitelnější tip. Děkuji
svým příspěvkem výše jsem ti vůbec neporadila a ještě jsem zapomněla popřát krásný večer a ať vám chutná! tak ať vám chutná!!!
já myslím, že cokoli. ochutnala jsem daňka, srnu, kance, všechno dobrý, netučný, super. já byla 2x na zvěřině v takových luxusních podnicích, danielkovi bych dala cokoli z toho, co jsem měla, působilo to na mě zdravě (když knedlíky zřejmě nebudou, ale co už)
Miluju steaky z divočáka, pak klasiku kance na šípkové:o), srnčí guláš.. Mňam, dělám si chutě, hned bych si dala.
Doporučuju i daňka.Mě nechutná bažant a divoká kachna.Jinak cokoliv a v jakámkoliv množství
Zaleží na tom co ti dají.Určitě ochutnej srnce,jelena.Divočáka no no,bažanta nebrat ten má plno malích kostí.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

8 %
1 hlas

92 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 12 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40