Inzerce
Inzerce
Inzerce

samovolný potrat - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Jak se vyrovnat s potratem? (strana 21).

  • samovolný potrat
    Zdravím,
    ráda bych se s vámi podělila o mou nemilou zkušenost s dobrým koncem.
    V 8+0 by byl na ultrazvuku diagnostikován samovolný potrat. Lékař mi řekl, že příčina se nedá určit a je tam jen prázdný vaček a že musím na čištění. Objednal mě za 4 dny a dal mi papír do nemocnice, že kdybych začala hodně krvácet mám si zajít na čištění do nemocnice.
    Byla jsem z těch informací taková nesvá a začala jsem pátrat na internetu i díky této diskuzi jsem se nakonec rozhodla počkat a nechat tělo, aby si s tím zkusilo poradit samo.
    Bylo to nekonečné, ale v 11+5 jsem začala 1.den trošku špinit.
    2.den odešla nějaká tkáň po ránu a pak celý den nic. V noci se to rozjelo začala jsem mít asi každou půl hodinu křeče v podbrišku, které trvaly pár minut a pak zas byl klid asi 3x do rána pak odešlo jednorázově velké množství krve s malými kousky tkáně. Ráno se to uklidnilo a protože jsem musela do práce ač nerada jsem vyrazila...už první den jsem si preventivně vzala slabý ibuprofen 200 a asi další 3 v průběhu dne, v noci kdy začali křeče jsem si vzala další 2.
    3.den jsem vyrazila do práce naštěstí mám sedavé zaměstnání...dopoledne jsme měla menší bolesti, a od 13:30 začali velké bolesti a křeče v podbřišku postupně nakonec každé 4 minuty a ibuprofen už nezabíral. Mezitím se asi 4x objevilo jednorázové velké krvácení s kousky tkáně. Naštěstí okolo 19 hod. dorazil můj přítel a přinesl mi nimesl, který po chvíli zabral a bolesti se dost zmírnili. Odvezl mě po práci domů a do rána to bylo vcelku ok.
    4. den už jsem měla naštěstí volno dopoledne vcelku ok jen mírné bolesti a od 14 hodin začaly opět silné bolesti vzala jsem si tedy nimesil, který trošku zmírnil bolesti. Několikrát proběhlo větší krvácení s kousky tkáně. Ve 20:00 jsem si vzala další nimesil, který opět zmírnil bolesti a křeče, které se objevovali v krátkých intervalech.
    Ve 23:00 jsem vstala a najednou začalo tlačit něco většího doběhla jsem tedy na záchod o cítila jsem jak odešlo něco většího s větším množství krve a najednou bolesti ustaly.
    Od té doby jsem už jen mírně krvácela několik dní.
    Měla jsem už 2x normální menstruaci a na ultrazvuku je prý vše ok.
    Teď se chystáme znovu zkusit štěstí, tak snad už to napodruhé vyjde.

    Třebas to pomůže někomu, kdo se rozhoduje zda na zákrok jít nebo ne...
    Doufám, že už nebudu muset, ale kdybych se měla znovu rozhodovat, zda jít nebo ne, asi bych opět nešla. Možnost zajet do nemocnice, kdyby se to zvrtlo, je vždy...
    Bylo to dost náročné jak fyzicky tak psychicky, ale jsem ráda, že to moje tělo zvládlo samo.  
    bobina369   | 13.09.2020 19:13:41
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Jak se vyrovnat s potratem? (strana 21)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×