banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Jak děláte rajskou? - diskuze

2 reakce

Zobrazit příspěvky podle:
Děláte ji na sladko, s jíškou, nebo spíše italskou? Já si osmažím cibulku a pak jednoduše 100% protlak - ten tedy kupuji v italském obchodě - a smetanu s čerstvou bazalkou, pak něco do toho - písmenka a spol. pro děti, já to jím bez toho. Je to hrozně jednoduché a rychlé, zasmažené moukou už snad kromě té zelňačky nedělám žádnou. Jé, tu už jsme dlouho neměli... :-)
Dělám skoro stejně, ale bez smetany. Dávám bylinky a zjemním kouskem másla. A máš pravdu, dlouhooooooo jsme já neměli. Je čas to napravit. tohle je jediné jídlo, které Radek nejí. Zbyde víc na nás.
@tygřímáma Já to taky nejím.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
6 hlasů

56 %
42 hlasů

17 %
13 hlasů

Celkem hlasovalo 75 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40