banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Hlíva ústřičná - diskuze

6 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Mám ji moc ráda, ale nějak už mi dochází inspirace, dělám z ní polévku na způsob gulášovky, omáčku nebo ji osmažím jako řízek, nebo v pivním těstíčku a taky osmahnout. Děláte s hlívou třeba nějakou jinou mňamku?
Ahojky,já jí dělám také v těstíčku,ale přidávám do něj nastrouhaný sýr.
Dělám z ní klasickou smaženici a je to super.
@Pralinka Vidíš, to by mě nenapadlo.
já z ní dělám kapustové závitky. osmahnu cibulku na to nakrájenou hlívu nadrobno potom smíchám najemno nakrájenou kapustu, vajíčko, sůl, trochu strouhanky a do směsi přidám tu osmahlou hlívu, dávám na větší listy kapusty, zamotam a naskládám do zapékací misky a dám zapéct, je to výborný. k tomu brambor...nebo jen tak samotný.
@mtina To zní výborně, děkuji za super tip.
Já jsem ji jedla jednou za život jako řízek a hned následující den jsem z ní měla zánět žaludkuByla vynikající , ale od té doby se ji vyhýbám.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

13 %
2 hlasy

87 %
13 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 15 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40