banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Droždí do pekárny - diskuze

5 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Holčiny,když dáváte do pekárny klasické kostičkové droždí,vyndaváte ho z lednice dřív,aby mělo pokojovou teplotu nebo z ledničky klidně šup do pekárny?
Holky,díky za rady.Jukla jsem i na jiné weby a zjistila jsem,že droždí přímo z lednice není problém a předehřívání má Eta.
no já se taky snažím vytáhnout dřív,ale posledně jsem to neudělala a dobrý.Ale nějaká pekárna má předehřívání surovin,ale nevím ted která,Moulinexka to nemá.
Droždí vyndám z lednice a šup s ním do pekárny - zatím jsem s tím neměla žádný problém
Ja ho vyndavam az kdyz si pripravuji ingredience takze ho mam venku jen chvilicku a zatim stim nebyl zadny problem
Já davala jen jednou, zatím. A jak jsem začala chystat ingredience, tak jsem je vytáhla z lednice. Nebylo to niják dlouho.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
8 hlasů

77 %
34 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 44 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici