banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

drozdi a pekarny - diskuze

5 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
holky cetla jsem ze davate drozdi domouky apod..ale to je pry chyba...ma se dat voda,drozdi a pripadne dalsi tekute veci..potom mouka,v mouce dulek na sul....cukr vysypat na mouku...drozdi nema prijit do primeho kontaktu se soli a cukrem hned..az pri hneteni...podle navodu od pekaru co delali recepty pro moulinex bagete xxl
Nová doba, novinky ve vaření. Je to prazvláštní, už naše babičky a prababičky zadělávaly ručně kvásek s mlékem a cukrem a pak teprve přidávaly k mouce. A taky jsem kdesi četla, že droždí reaguje zásadně s cukrem, byť děláme slaný pokrm, kvůli kynutí se do něj musí přidat minimálně špetka cukru.
Já mám Etu a v návodu to přesně tak píšou.Droždí na mouku.Dělám to tak přes 2 roky a zatím jsem neměla problém.
@tygřímáma taky tak, i to píší ve všech receptech
@tygřímáma treba v tescove to delalo problem dat na mouku...ale ted aby se v tom cert vyznal...ja delamvzdy do vody..jak kvasek
@Liberte Přiznám se,že slyším poprvé,že droždí by se mělo dávat do vody.Ale nic proti tomu,to je jasný.Hlavně,aby se povedlo těsto.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici