Inzerce
Inzerce
Inzerce

Co ta Ria? - diskuze

  • Co ta Ria?
    Mame dve moznosti a to blbou, nebo blbou... Potrebovala jsem to nechat chvili ulezet, abych mohla napsat.
    Hned zkraje ji musim moc pochvalit, ten magnet ulezela na jednicku, i kdyz trval pres pul hodiny,tak ani nemrkla, holka jedna statecna   . Byla jsem tam s ni a drzela ji aspon za nohu. Hned po tom magnetu jsme meli kontrolu u neurochirurga.
    Takze michu ma xastecne zarostlou v jizve, coz muze zpusobovat to zkraceni slachy na noze, ale nemusi to byt jedina pricina. Ten nalez neni tak hrozny, aby jednoznacne doporucili reoperaci, nebo alespon ne v danou chvili.
    Problem je,ze operace je vysoce rizikova, muze u ni dojit k preruseni nekterych nervu a ztraty funkcnosti. Nechat to neoperovane je ale v podstate taky riziko, protoze jak roste, tak se ji ty nervy zachycene v rane potrhaji...
    A ted si matko vyber...
    Neurochirurg doporucit zopakovani vysetreni v emg laboratori a jestli bude zhorseny vysledek od minula tak se poradi s kolegy a bude zvazovat operaci. Na vysetreni je objednana v lednu a my premyslime,ze vezmeme potom vysledky z magnetu i z toho emg a objedname se s ni do Prahy za MUDR. Benesem, at to zhodnoti i nekdo jiny..
    plaz   | 19.11.2019 10:56:59 | Reakcí: 9, poslední: 24.11.2019 13:31:23
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3729)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×