banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Bio červená čočka - diskuze

5 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
koupila jsem ji,ale nevím jak jí uvařit,chtěla bych jí zkusit dát Matymu.Děkuji za rady
Bez namaceni, varim 20minut jako brambory. Vodu nezcezuji, ale pouziji. Soli se az nakonec. Nepridavam nic, jen tu vodu a sul.
Namáčet ji nemusíš, je uvařená celkem rychle, já ji obyčejne vařím ve vodě a pak až ji házím na cibulku s máslem.Dost ji používám do zeleninových polévek a házím ji i do bramboračky a rizota, tak za 10 min. je hotová
ja ji varila v papinaku s troskou bylinek a bobkovym listem do mekka ,oprazila jsempred timcibulku na masle,zasypalamoukuou a sprazila do zlata a za;lila namocenou cockou...od roka jimto i solim...
@Liberte a musí se předem namočit? tak jak u normální čočky??já sice papiňák nemám,ale uvařit půjde i v normálním hrnci.
@Zuzbr namoc ji,pak se ti krasne rozvari...

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

19 %
4 hlasy

81 %
17 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 21 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40