banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

ADY.S - diskuze

19 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
mě přivedla na zeptání co mrazíte? já docela dost věcí hlavně teda uvařený jídla a dneska sem si vytáhla i bochánek z velikonoc a je dobrej,co mrazíte a jak třeba jestli máte nějaký tip
já skoro nemrazím, občas maso. v mrazáku máme jen zmrzlinu a mraženou zeleninu.u nás žádný uvařený jídlo nezbývá
párky, měkké salámy, eidam, okurkový salát (ten je pak v zimě z letních okurek dokonalý),hotová jídla,ale i uzené maso,polévky,chleba, rohlíky,dorty, cukroví,jahody,borůvky,pórek,strouhanku,vlašské ořechy(nemám v nich pak moly)máslo, a jiné tuky na pečení, cukroví,housky na hamburgry,houby (ale ty nejdřív zadělám na másle)a už si nevzpomenu
@lucie73 Mrazim skoro tak jako ty. Jen tu strouhanku nechapu. Proc? Je pak jina nez kdyz ji mam normalne ve spajzu? To me nikdy nenapadlo... A mam ted doma spoustu zampionu a tak jak si te ctu napadlo me je zamrazit. Smi se vubec mrazit i zampiony? A muzes mi prosim napsat presny postup pro blby, jak na to? Diky
@lucie73 asi jako ty... Krom cíleného mražení, mrazím vše, co zůstane v ledničce a vypadá to, že už to nikdo nebude :-) Když je krize, žijem z toho hooodně dlouho
@lucie73 týjo ?luci tolik věcí jde zamrazit? párky a salámy a sýr to taky ale strouhanku slyším poprvý,to je dobrý
@Gigi Taky mrazím párky.Dokonce si je schálně kupuji třeba rovnou 3kg balík rovnou zmrazím a pak vytahuji podle potřeby.Nebo mrazim šunku na vánoce.Koupím si celou kostku,nakrájím na stroji ,po 20dkg namrazím a mám čerstvou šunku celé svátky.Taky mrazím pečivo z pekárny.Vždycky jak upeču tak polovinu zmrazím a pak si vytahuji na svačiny pro děti.
@Honafa šunku taky jo ??? To je dobrý, to zkusím, já mám párky pořád k ruce, k míchaným vajíčkům, do fazolí a nebo z nouze do špaget či do guláše. To je pak rychlovka
V zásobě mám vždy nějaké ryby, houby a hlavně ovoce, do buchet, na zákusky atd. Maso jen málo, protože mám raději čerstvé. Jinak nic takového jak píšeš.
Mrazím uvařený jídla, párky, tvrdý sýr. Pokud je něco tekutého tak to dám do krabičky nechám zamrazit a pak vyklopím a dám do sáčku. Pokud se nedaří vyklopit, tak dám misku na chvilku pod teplou vodu, aby to polevilo od stěn. Jídlo je tak potom skladnější.
@zanlena Leni,to mě nenapadlo,s těma pytlíkama,já to mrazím v miskách a pak tam nemám tolik místa,děkuju za tip
@Gigi On to není můj nápad, ale tchýně.
Nemrazím vůbec nic. Už 5 let nemám mrazák. Až ho budu mít těším se že budu mrazit vývary a pak to jen rozmrazím a budu z toho dělat omáčky a polévky apod...

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
6 hlasů

57 %
42 hlasů

16 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 74 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40