Inzerce
Inzerce
Inzerce

Manzel me stve, a tak si potrebuji postesknout - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Ach, Ti chlapi (strana 351).

  • Manzel me stve, a tak si potrebuji postesknout
    Manzel ma uz tri tydny dovolenou, a tak jsme spolu v kuse 24 hodin denne v malem byte 2+kk s rocnim batoletem a je to uz teda pekne na palici.
    Obcas uz premyslim nad tim, jestli by mi nebylo lepe samotny, jenze je tu syn a kvuli nemu oba ve vztahu zustavame a doufam, ze zustaneme, ale....je na zabiti ????
    Prijde mi nefer, ze prestoze on ma ted dovolenou a zadne povinnosti, tak se o vse staram porad hlavne ja.
    Tak Vam zrekapituluji vcerejsi den. Vstavala jsem s malym v 6 hodin. Do pul 9 jsme si hrali, pak jsme sli za manzelem do postele, ktery jeste spal, a tak jsme ho probudili, to se nastval, ze ho nenechame spat.
    Pozadala jsem ho, aby maleho hlidal, protoze potrebuji umyt koupelnu a vytrit a on, ze tedy jo. Tak vytiram a otocim se a vidim, ze se dite macha v kybly a tata kouka do telefonu, tak jsem mu to vycetla a uz jsem zase megera.
    Potom dite uslo a manzel mi príravil michana vajicka. Za to ho musim pochvalit. To od nej bylo pekne a sel hrat svoje pc hry a to uz hral cely den. Byli jsme domluveni, ze pujdeme po obede ven a on nemel namitky, jenze prijela sestra a sestrenice a on povidal, ze mame jit zensky samy a on, ze zustane doma, tak me to mrzelo. Tesila jsem se na prochazku s nim a taky neni dobry, aby byl cely den u pc doma.
    Vratila jsem se, nakrmila maleho a vyndala nadobi z mycky a odesla na cviceni s tim, ze manzel bude hodinu a pul hlidat naseho syna. Po ceste na opravdu narocny kruhac, jsem vynesla kos a sla nakoupit. Navrhovala jsem manzelovi, at jde nakoupit se synem, ze se aspon zabavi. Nechtel, nakoůila jsem tedy ja. Prisla jsem v 17:50 domu a oni lezeli na posteli a spali. To me tedy dost nastvalo. Syn nevykoupany, neprevleceny do pyzama, bez vecere a s vedomim, ze kdyz usl tak brzo, tak bude velmi brzo vstavat. Takze se vzbudil v pul 9. Ja ho omyla, prevlekla, dala mu veceri a on zase hned usl. Behem noci se vzbudil snad 10x a vstaval v 04:45. A ja jsem presvedcena, ze si s nim manzel nechtel hrat, tak ho dal do postele a nutil ho usnout, aby sam mohl spat a mel klid. On si s nim totiz nehraje. Nebavi ho to a pry nevi, jak si s takhle malym batoletem hrat. Takze ja jsem fakt grogy a nejradsi bych si lehla a spala a jsem na nej nastvana. Navic si k nam na zitra na Silvestra pozval kamarady, kteri u nas prespi, a tak pozadal moje rodice, zda by syna pres Silvestra hlidali. Cili rodice budou bez silvestrovskych oslav. Ja budu muset doma naklidit a navarit a venovat se s usmevem jeho pratelum a bez kecu, jelikoz on je ten, co se za mnou odstehoval 350 km pryc od rodiny a pratel, a tak hold oni jezdi za nami a my za nima a prespavame navzajem u sebe.
    Mam toho plne zuby, ale beru to uz tak, ze to musim vydrzet. Uz do konce zivota ????
    Adelkaalex   | 30.12.2019 10:11:33
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Ach, Ti chlapi (strana 351)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×