Inzerce
Inzerce
Inzerce

Zase nic nového, několikrát se takové vě - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Dokonalá svatba (strana 1).

  • Zase nic nového, několikrát se takové věci řešily v diskuzním klubu  . Tak zkopčím to, co jsem tam kdysi nedávno psala:
    Budu se opakovat... To, že nám cestou k holičce došel v Trabantu benzín jsem psala několikrát.
    Při obřadu mě z ničeho nic popadl strašný záchvat smíchu a nešlo to zastavit. Tchyně mě byla za svědka a zezadu mě píchala do zad, ať přestanu. Manžel chtěl nasadit sobě svůj prstýnek. Bylo mu tak horko, že si utíral čelo rukávem saka. Někde vzadu seděla švagrová s jejich cca 2 letým synem, ten se jí dral na prsa bo chtěl kojit a přiznám, že mě to přijde nechutné, nikoli směšné. Hráli nám tam písničku, kterou fakt nesnáším . Fotky taky nemáme, nevím na co tak, nějaké video máme, ale bylo nám líto místa na kazetě, tak jsme do konce dotáčeli klipy z první superstar. No jsme divní patroni. Jo a na obědě jsme si se švagrovou(jinou ne tou kojící) přendávaly jídlo z talíře do talíře, aby jsme ochutnaly, která má lepší.
    polova   | 14.03.2012 08:22:42
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Dokonalá svatba (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×