Inzerce
Inzerce
Inzerce

Nárok na podporu v nezaměstnanosti po ukončení rodičovské dovolené/ukončení vedlejšího příjmu jako OSVČ - diskuze

  • Nárok na podporu v nezaměstnanosti po ukončení rodičovské dovolené/ukončení vedlejšího příjmu jako OSVČ
    Dobrý den,

    příští rok mi v létě končí druhá rodičovská dovolená. Chci se zeptat, zda budu mít nárok na podporu v nezaměstnanosti či nikoliv. Jedná se o druhou rodičovskou dolenou. První proběhla od roku 2007-února 2010, kdy jsem během rodičovské měla pár pracovních aktivit jako OSVČ (vedlejší příjem).
    Po ukončení první rodičovské jsem od března do června 2010 pracovala jako OSVČ (hlavní příjem), v červenci jsem nastoupila na druhou mateřskou dovolenou.Asi rok jsem si jako OSVČ platila nepovinné zdravotní pojištění, abych splnila nároky na vyplacení mateřské pro OSVČ - to se i podařilo.
    Po uplynutí mateřské jsem během rodičovské opět pracovala jako OSVČ (vedlejší příjem) do dubna 2011, kdy jsem práci jako OSVČ ukončila. Nebylo to pro mne již výhodné.
    Jako OSVČ dále pracovat neplánuji. Budu mít od srpna 2012 (konec rodičovské s druhým dítětem)nárok na nějakou podporu v nezaměstnanosti? Nevím, jak rychle se mi podaří najít práci.
    Za odpověď děkuji předem!
    Kudrlina   | 11.06.2012 08:39:00
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Změny v podpoře zaměstnanosti (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×