Inzerce
Inzerce
Inzerce

AHA! - diskuze

  • AHA!
    Vidis,tak i tam dite potrebuje potvrzeni o statnim obcanstvi.Ja jsem se tu trochu telefonicky dohadovala s pani na ambasade,ze je zvlastni,ze dcera potrebuje dukoz o statnim obcanstvi - vzdyt prece rodny list je dostatecne potvrzeni.Navic jsmeargumentovala,ze ji mam zapsanou v mem pase.To uz pry ale neplati a neda se to tak vzit,jako,ze mela predtim cestovni pas.
    Zde uz by se o to nestihlo zazadat pred terminemkdu o pas na ambasady letim zazadat ja,tak jsem se nakonec rozhodla,ze zarizeni jejiho ceskeho pasu necham az na dobu kdy budem v Cechach.Nicmene o to potvrzeni o statnim obcanstvi zazadam dopredu pres ambasadu aby uz to tam bylo.Momichodem ta zadost o to tady stoji cca 170,-Kc. A dospely pas pak mnohem vice, nez kdybych to zarizovala v CR - neco kolem 1500,-Kc.

    To s tim oddacim listem prarodicu mi take nikdo nesdelil - doufam,ze to potreba nebude (muj otec je rocnik 54)- no to se asi dozvim v dokumentu k vyplneni.
    No nicmene jsem rada,ze to jsou tedy stejna pravidla jako bych to zarizovala v CR, protoze jinam mi to neslo do hlavy,proc by to melo byt jine.Jen jediny rozdil je,ze mi tvrdili,ze i trilete dceri budou snimat otisky
    janney   | 04.08.2011 01:22:56
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Cestovní pas: Jak je vyřídit nejen dítěti? (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×