Gurmánská zima v Nebespánu
Prosinec je obdobím adventu, svátků, pospolitosti a také dobrého jídla. V Nebespánu v Kašperských Horách připravili několik výtečných gurmánských menu, plných pokrmů tradiční šumavské i francouzské kuchyně a lahodného vína. A pozor: o adventních víkendech ve zdejším farmářském obchůdku Nebeskrám pořídíte spoustu jedlých i nejedlých originálních dárků!
Ochutnáte tady domácí dortíky či lahodné zákusky od nápadité cukrářky, kuchyni pak velí šéfkuchař François Thuille, pocházející z francouzského Cognacu. A nadchne vás i netradiční atmosféra této restaurace v duchu prvorepublikových kaváren s klasickými thonetkami a pohodlnými křesílky. O gastrozážitky se v Nebespánu postará i farmářský obchod Nebeskrám. Na druhý a třetí adventní víkend tady chystají adventní trhy se spoustou zajímavých jedlých i nejedlých dárků. Vydat se sem ovšem můžete také na gurmánský vánoční pobyt a zažít netradiční Štědrý den anebo silvestrovský večer. Nebespán je prvním boutique hotelem na Šumavě, a přímo nad restaurací se můžete ubytovat v komfortních apartmánech nebo v luxusních romantických pokojích s výhledem na hrad Kašperk i okolní šumavské kopce. Na večeři tady tak můžete seběhnout i v zimě jen tak ve střevíčkách!
Více na www.nebespan.cz.
Fotogalerie
Související články
Aktuální testování
Aktuální soutěže
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?
17 %
7 hlasů
79 %
33 hlasů
5 %
2 hlasy
Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků