Osvojení si krájecích technik je základní schopnost každého kuchaře, stejně jako jsou dobré nože základem řádně vybavené kuchyně. Nikdy není pozdě se něco naučit!
Na workshopu se dozvíte, jaké nože jsou vhodné pro který úkol, jak je řádně používat, skladovat a udržovat.
Akademie krájení vám ukáže, jak nakrájet cibuli na jemno jako profík, zeleninu na julienne a další.
Zároveň vás čeká praktická ukázka broušení na ostřiči a následně i na ocílce.
Workshopem vás provedene zkušený kuchař Yazan.
Každý si může připravit vlastní sendvič :)
VSTUPNÉ JE ZDARMA
Kdy? Kde? Co?
Kdy: v sobotu 22. července od 9 do 13 hodin
Kde: v Chefshopu v Pražské tržnici v hale č. 36
Co: workshop, při kterém si osvojíte krájecí techniky a naučíte se, jak vybrat správný nůž, jenž tvoří základ každé kuchyně.
Pro koho: pro všechny, co to s vařením myslí vážně
Související články
Aktuální testování
Aktuální soutěže
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?
17 %
8 hlasů
76 %
35 hlasů
7 %
3 hlasy
Celkem hlasovalo 46 unikátních návštěvníků