Zlínská Bistrotéka Valachy opět „rozjíždí“ oblíbenou Školu vaření a do konce roku se můžete vydat na některý z dvanácti termínů kurzů vaření!
K největším hitům bude bezesporu patřit kurz Vietnamská kuchyně. Lidé mají exotickou gastronomii rádi, kurzy thajské kuchyně tady bývají tradičně vyprodané. Kurzy povede vietnamský kuchař May Tran Hau provozující oblíbené Bistro Večerka v Brně, které je zařazeno i v Gastromapě Lukáše Hejlíka. S podzimem jsou spjaté husí, kachní a zvěřinové hody, chystají se proto i novinky zasvěcené těmto tématům: kurzy Netradiční svatomartinské menu s Tomášem Černým, jenž vede známou pražskou restauraci Dejvická 34 a působí jako lektor také v Pražském kulinářském institutu, nebo Dokonalá příprava zvěřiny se zlínským šéfkuchařem Přemyslem Kosem. Skutečnou raritou pak bude Vánoční příprava humra v polovině prosince. Škola vaření nabídne ale i tradiční oblíbená témata, například Italskou kuchyni nebo Kurz pečení kvasového chleba s Lenkou Molkovou z Bistrotéky Valachy.
Termíny:
Kurz pečení chleba – 7.11. a 21.11.
Ryby a mořské plody – 9.11.
Netradiční svatomartinské menu – 14.11.
Italská kuchyně – 15.11.
Vietnamská kuchyně – 16.11. a 29.11.
Thajská kuchyně I. – 22.11.
Dokonalá příprava zvěřiny – 30.11.
Vánoční příprava Humra – 12.12. a 13.12.
Místo: Náměstí Práce 2 523, 760 01 Zlín
Více informací: www.bistrovalachy.cz/skola-vareni/
Fotogalerie
Související články
Aktuální testování
Aktuální soutěže
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?
18 %
6 hlasů
76 %
26 hlasů
6 %
2 hlasy
Celkem hlasovalo 34 unikátních návštěvníků