Závěrečné hodnocení přístroje MioMat

Milí čtenáři,

MioMat mám doma už 3 týdny a za tu dobu jsem stihla vyzkoušet spoustu receptů. Zhruba po týdnu jsem už vychytala kolik ingrediencí a vody použít k získání požadované konzistence. 

MioMat zvládnou děti i manžel

S MioMatem se pracuje jednoduše a jeho ovládání zvládnou děti i manžel, který běžně nevaří. Úklid MioMatu je stejně snadný, jako vaření v něm. I když se mi stalo, že se mi jídlo v něm připálilo, stačilo nechat chvíli odmočit a pak umýt pod teplou vodou přiloženou houbičkou. V tomto také velmi oceňuji, že se dá odpojit přívodní kabel.

Inzerce

Nejvíce se nám MioMat osvědčil k přípravě kaší

Rádi snídáme kaše, ale jejich příprava je často časově náročná. Zvlášť, když jsou připravované z celých zrn. Takhle jsem nemusela vstávat dřív k přípravě snídaně. Mezitím, co se kaše vařila, jsem stihla obléct děti, ranní hygienu i připravit ovoce ke kaši. Velmi mě potěšilo, jak si MioMat poradit s celými zrny. Vyzkoušela jsem kaši z pšenice špaldy, celé pohanky i jáhel. Kaše byly výborné, i přesto, že kaše z vody nám příliš nechutnají. 

Inzerce

Pro mě zásadní věcí je také to, že vím, jaké suroviny jídlo obsahuje. Zde o tom mám naprostý přehled. Kaše bylo sice víc, než jsme na snídani zvládli sníst, ale ze zbytků jsem udělala skvělé karbanátky (nestihla jsem je ani vyfotit). 

MioMat si poradí i s rostlinnými mléky

Další skvělou věcí, kterou MioMat zvládne na jedničku, jsou rostlinná mléka. U nás sice ne tak častá, ale jako obměna jídelníčku super! Krásně si poradil s mandlemi a mandlovou drť jsem opět spotřebovala. Tentokrát do koláče. Vyzkoušela jsem i nějaké další polévky např. brokolicovou, která patří mezi naše oblíbené nebo hráškový krém. Polévky nás moc neoslovily. Máme rádi, když jsou v polévce kousky a můžu si ji v průběhu vaření dochucovat.

Inzerce

Ze smoothie z MioMatu jsme vytvořili i zmrzlinu

Hodně jsem dělala smoothie. To jsem si oblíbila hlavně já. A když zbylo, dala jsem ho zamrazit do tvořítek na zmrzlinu. To zase velmi ocenily děti. 

Inzerce

Jahodová omáčka z MioMatu

V MioMatu jsem nevyzkoušela přesnídávky či zeleninové kaše. Moje děti už jsou na to asi velké. Vyzkoušela jsem jen jahodovou „omáčku“ (při více ingrediencí věřím, že i skvělá přesnídávka) a používáme ji na kaši, knedlíky nebo do jogurtu.

MioMat vám ušetří zdlouhavé vaření

Celkově jsme byli doma s MioMatem spokojeni. Zvláště na snídaně mi velmi usnadnil práci. Pokud se stalo, že jsem potřebovala uvařit rychlý oběd, hodil se i program na polévky. Při malých dětech se tento pomocník určitě hodí a ušetří zdlouhavé vaření. Porce nám vždy vyšla pro 3 – 4 osoby a někdy ještě zbylo.

Maminka Zuzana

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

Závěrečné hodnocení přístroje MioMat - diskuze

Poradna

Hlen ve stolici

| Veronika J | dnes, 14:31

Dobrý den, občas se nám objeví tohle ve stolici , je to hlen ? Dítě 4,5 měsíce , od 3 měsíce na um. Dítě jinak bez problému kaká, nemá žádné potíže , bolesti bříška apod, mám trošku sušší pokožku promazáváme leniens. A často ublinkáváme. Děkuji za odpověď

Dobrý den,

ve stolici je lehce hlen, ale pokud dítě prospívá, není třeba měnit mléko, doporučila bych přidat zeleninový  příkrm.

MUDr. Ludmila Vomelová | Babyonline | dnes, 18:44
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×