Inzerce
Inzerce
Inzerce

Diskuze: Nemocnice Vyškov, p.o. (strana 3) - diskuze

Přidat textové hodnocení
  • Porodnice Vyškov
    vybrala jsem si vyškovskou porodnici i přes některé negativní názory mých kamarádek a vůbec nelituji. Porod byl díky pomoci porodní asistentky rychlý a bez komplikací, neustále monitorován. Jako prvorodička jsem nenavštěvovala žádné předporodní kurzy, nebylo snad ani třeba, protože mi mladá PA pomáhala dýchat, vše vysvětlila, povzbuzovala a mimčo bylo za hodinu na světě. Vše bylo přirozené, bez injekcí, nástřih se neprovádí rutinně. Péče na oddělení šestinedělí byla skvělá, sestřičky byly moc milé a pomohly se vším. Doporučuji pokoj nadstandard - může zde být i tatínek. Pokud bych se měla znovu rozhodovat, nešla bych rodit jinam. Tímto děkuji personálu porodnice za krásný zážitek !  
    anet17   | 14.09.2017 20:25:25
    Reagovat | URL příspěvku
  • Příště zase Vyškov!!! :)
    Rozhodla jsem se na doporučení kamarádek pro Vyškov a nelituji. Šla se mnou moje předem vybraná PA, která má smlouvu s porodnicí o vedení porodu a prakticky celou dobu jsem byla v pokojíku jen já , ona a můj manžel, jen když se narodil prcek, tak doktor přišel zašít drobnou trhlinku a sestra se koukla na dítě, ale vlastně o nich ani nevím, že tam byli, já ležela a muchlala si mimčo, myslím že i dvě hodinky to být mohli :)) PA mi při porodu radila mi polohy, které jsme předtím probírali v kurzu, kontrola ozev mi nevadila, prakticky byl porod absolutně skvělý (jako bolelo to děsně, hlavně ze začátku když se mi hlavička moc rychle prořezávala a tlačila na stydkou sponu), intimní atmosféra, přátelské prostředí, pustili jsme si muziku. Doktoři a sestry se kterými jsem se setkala byli moc fajn, naštěstí jsem jich moc neviděla, díky PA :)) bonding a přisátí báječné, porodní plán jsem neměla, nikdo mě nechtěl nastřihávat, ani dělat jiné věci, prakticky bych úplně stejně odrodila kdekoliv jinde (i doma, ale na to jsem srab :))), žádný oxitocin, žádné jiné dryáky, prostě přirozeně a hezky. Jsem ráda, že tuto službu Vyškov umožňuje. Můj porod žádné trauma nebyl, ani pro mě ani pro mimčo. Druhý den jsem šla domů na reverz (byla jsem upozorněna kamarádkami, že šestinedělí je trošku ze starší školy a po krásném porodu by to nemuselo být úplně pěkné zakončení ) Doporučuju Vyškov , lidé jsou hodní a do ničeho rodičky nenutí. Já jsem si odnesla pěknou vzpomínku na příchod svého prvního synka :)
    SoňaD   | 19.10.2016 22:35:24
    Reagovat | URL příspěvku
  • Porodnice Vyškov
    Vybrala jsem si Vyskovskou porodnici dle kladných referenci a označeni babyfriendly hospital a čekalo mne nemalé zklamaní. Přijela jsem v osm hodin večer protože mi pomalu začala odtekat plodové voda, ale řekli mi ze to není plodovka. Ráno jsem přijela s kontrakcemi a když me natočili, tak se me doktor zeptal jak dlouho mi odtéká voda a když jsem mu řekla ze to není plodovka, tak na mě koukal jak na blázna a ptal se me jak to jen tak poznám.... Hahaha...porod ale proběhl v pohode, takže v tomto ohledu to bylo dobre...ovsem následná pece o me a novorozence byla katastrofální opravdu jak psala Fireball, jakoukoliv moji otázku sestry sabotovali a kdybych si nevynutila aspoň radu jak vyčistit pupik nevěděla bych vůbec nic a na všechno jsem se stejně musela zeptat pediatra nebo od jiných maminek, navíc prckovi ustrihli šňůru brzo a udělala se mu tam srazenina. Proste ne vybírejte si tuto porodnici z důvodu dobrého přístupu k miminku a mamince je to tu stejne jako kdekoliv jinde.
    katchenka.kvapilova   | 03.12.2013 16:49:33
    Reagovat | URL příspěvku
  • Vyskovska porodnice
    Hodnotim 5 mesicu po porodu, tedy jiz s objektivnim nadhledem.
    Pro tuto porodnici jsem se rozhodla diky pomerne pozitivnim referencim, moje osobni zkusenost ale nebyla az tak skvela. Faze porodu celkem bez pripominek, avsak epidural mi odmitli dat pres to, ze jsem mela pomerne komplikovany porod. Dite spatne nalehalo hlavickou, coz lekari neodhalili a po dlouhem snazeni slo zvonem. Ok, vsichni byli mladi, muze se stat. Nicmene me jeste spatne sesili, coz pro me znamena plastiku. Nasledna pece na sestinedeli me ale dostala - zadne rady, sestry se citi byt dotazy obtezovany a nebyly mi ani schopne ukazat, jak dostat dite do polohy tygrika.
    Nasledne doporuceni po propusteni bylo taktez plne zastaralych a dnes uz nepouzivanych rad. Bohuzel nemuzu doporucit, pokud ocekavate vyssi standard a jste prvorodicka. Porodnice se snazi prodat tim, ze vedou prirozene porody - muj dojem - proste se nechteji s pacientkami otravovat.
    Fireball   | 15.11.2013 20:42:09
    Reagovat | URL příspěvku
  • Nádherný zážitek z porodu - doporučuji!!
    Ahoj maminky,
    můj první porod byl strašný - vyvolávaný, strašně dlouhý, vedený v obrovském stresu, hádkách s presonálem, chovali se ke mně jako k dobytku, nikdo se mnou nemluvil, neříkal mi, co se děje, neokomunikoval s emnou, jen na mě všichni křičeli, buzerovali mě a nadávali mi a až jsme byli ve finále a já tlačila, malá se šprajcla a muselo se na císaře, pak jsem na tom byla dost psychicky špatně, naštěstí to neovlivnilo můj silný vztah k dceři, ale dlouho jsme se rozkojovaly a já jsem byla celkoě takova "rozbitá" a dlouhjo jsem plakala...Proto jsem druhý porod chtěla mít hezký. Dala jsem Prostějovu druhou šanci, docházela tam na kontroly, ale těsně před termínem mi řekli, že mě vezmou znova na císaře, nikdo mě neposlouchal, že to chci zkusit přirozeně, přitom překážkou byla jen velká váha miminka a kdyby se něco dělo, tak mě na sále mají za minutku...

    Pak jsme dostala tip na Vyškov - ihned mě přijali:) Porod se mi rozběhl doma, tak jsme do porodnice přijeli už v aktivní části porodu, měla jsme obrovské boletsi, tak jsem při kontrakcích kříčela, protože se mi tím strašně ulevovalo. Všichni na sále mě celou dobu podporovali, fandili mi, nikdo mi nenadával, vtipkovali, nechali nám s manželem a mou soukromou dulou naprosté soukromí - chodili jen na kontroly. Ptali se mě, jak to chci já, a i když průběh byl stejný jako u první dcery - na konci to zase vbypadalo na císaře - miminko bylo v napreostém pořádku, dali mi ještě hodinu šanci, jestli se to posune... Pak doktor Babjak mi pak při tlačení pomáhal, porodní asistentka Šeniglová stála u mě a radila, jak dýchat, paní doktorka Hloužková fandila... Tlačila jsem hodně dlouho, ale miminko jsme dostali ven bez problémů, bylo v naprostém pořádku a vážilo 4,125 kg...:) Ihned mi dcerku dali na břicho, manžel přestřihl pupeční šňůru, celou dobu jsme měli příjemné přítmí... Opravdu chvíle, která se nezapomíná!! Všichni mě pak strašně chválili, jak jsem statečná a silná, že jsem to vydržela a zvládla...Obrovský podíl na tom však měli všichni, kdo se toho účastnili, pan doktor babjak, paní doktorka Hloužková a porodní asitentka Šeniglová...Samozřejmě včetně mého manžela a duly. Paní doktorka mě zašívala velmi pečlivě, vtipkovala, vždycky mě upozornila dopředu, že to zabolí apod. Díky těmto lidem mám nádherný zížitek z porodu a příště zase jedině do Vyškova!!

    Na novorozeneckém a šestinedělí byly velmi příjemné sestry, byla jsem u všech vyšetření dcerky, krásně jsme se rozkojily - prostě úžasné, úžasné, úžasné!!

    Všem děkuji za krásný zážitek a splnění mého přání porodit přirozenou cestou...:)
    neha   | 18.10.2013 11:04:12
    Reagovat | URL příspěvku
  • Určitě doporučuji
    Zdravím všechny nastávající maminky. Pokud můžu doporučit porodnici, tak určitě tu vyškovskou. Rodila jsem zde před 14 dny a nemám co bych vytkla. Počínaje péčí na porodním sále a určitě také na oddělení šestinedělí.Péče byla skvělá.Také máte možnost navštěvovat předporodní kurz, mě osobně strašně pomohl.Touto cestou bych chtěla poděkovat por. asist. Soně Holcmanové, MUDr.Marii Součkové a studence pí. Krejčí za skvělou péči při porodu a za pomoc při narození našeho syna    . Ještě jednou děkuji a vyškovskou porodnici můžu jen doporučit!!! 
    Jana z Vyškova   | 11.03.2013 11:20:19 | Reakcí: 1, poslední: 11.03.2013 12:57:50
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Určitě doporučuji
      Ahoj,musím s tebou souhlasit.Rodila jsem před 4 měsící a byla jsem moc spokojená.
      Sandrine   | 11.03.2013 12:57:50
      Reagovat | URL příspěvku
  • Chcete přirozený porod? Tak běžte do Vyškova
    já doporučuji těm maminkam, co si přejí maximálně přirozený porod.Nikdo vam necpe epidural. Spis mam pocit ze ho tam neradi davaji. A taky nikdo nevyvolava porod a nechavaji vse v prirozenem vyvoji. Jen pokud vidi, ze maminka uz toho ma plny zuby, tak nasadi davku Oxi. aby vyvolaly silnější kontrakce. Alespon to tak bylo u mě. Takže na jednu stranku super, na druhou, měla jsem hlad, bylo mě špatně a už jsem to chtěla mít za sebou, ale pořad se na něco čekalo. Každopadně jsem zažila u porodu obě směny, a nemohu si stěžovat na žádnou sestru ani doktorku. Byly chápavé a dokonce jsem si krásně i 3 hodiny řvala na celé kolo bolestí. A nikdo mě neokřikl, že tam někoho děsím. :o) A bylo by mi to jedno. Jediný okamžik mě naštval, když muj přítel nakonec žádal o epidurál a v 6 ráno na něj bylo moc brzy a v 7 u druhé doktorky už moc pozdě. :o) tak nevím, asi se jim nechtělo to řešit. Takže jsem si to odrodila bez epidurálu. Porod jsem měla těžký, kontrakce trvali skoro 20 hodin a nakonec mimi muselo přes "zvon".Který se jim tedy taky občas odsál, takže jsem si prošla ještě pár kontrakci, než mi mimi vytáhly ven. Otázkou zůstává, jestli měli vadný "zvon" nebo by to prostě nešlo v jakékoliv jiné porodnici. Asi jsem neměla už dostatek sil. Každopádně jsem ráda že to mám za sebou. Poporodní oddělení super. Sestřičky naprosto bez problémů. Snaží se aby maminka kojila. A dětem pokud dávají příkrmy tak přes stříkačku. I doktoři byli hodní. Byla jsem jeden den na normálním pokoji, protože nadstandarty byly plné. Sice sprchy a toalety nejsou po rekonstrukci, ale je to rozhodně vše čisté, takže mě to zas tak nevadilo tam být a taky jsem si popovídala s ostatníma maminkama. Co mě vadilo, že nemůže manžel za vámi na pokoj. Takže jakmile se uvolnil nadstandart tak jsem ho hned brala. Já si osobně nemohu stěžovat. Přístup sester i doktorů byl příjemný. Na mimi byli hodní a mě se snažili uchlácholit když se mi nespouštělo mlíko. Takže za mě doporučuji. Líbil se mi jejich přístup k mimi a to bylo pro mě to hlavní. Aby bylo miminko spokojené. :o)
    annabali   | 13.12.2012 21:48:27
    Reagovat | URL příspěvku
  • maximálně doporučuji
    Porodnici jsem vybírala dlouho a pečlivě. Volila jsem mezi menší nemocnicí ve Vyškově na kterou jsem slyšela jak dobré tak špatné hodnocení a mezi velkými nemocnicemi v Brně.
    Po návštěvě porodnice jsem se definitivně rozhodla pro Vyškov, kde jsem absolvovala také předporodní přípravu a prohlídku por.boxů. Jsem za tohle rozhodnutí velice ráda. Při porodu jsem měla por.asistentku Krejčovou a mladou paní doktorku Lucii -obě mi velice pomohly, ve všem vyšly vstříc a vždy dobře poradily. Stejně pozitivně hodnotím přístup sestřiček na novorozeeckém a personálu na šestinedělí. Díky tomu budu mít na narození naší dcerunky dobrou vzpomínku. Nemám jedinou výtku a mohu maximálně doporučit.  
    evasantos   | 02.11.2012 16:54:07
    Reagovat | URL příspěvku
  • Velmi doporučuji
    V porodnici ve Vyškově jsem rodila ke konci května 2012. Byl to úžasný zážitek, který bych se nebála zopakovat. Porod byl veden naprosto přirozeně a bez zásahů. Personál plně respektoval můj porodní plán. Miminko mi bylo ponecháno po porodu v náručí dvě hodiny a nikdo nás nerušil. Vážení, měření a vyšetření proběhlo až poté. Péče na novorozeneckém oddělení byla také skvělá. S kojením ochotně sestřičky pomáhaly. Doporučuji si zaplatit nadstandard. Celkově jsem byla velmi spokojená a všem maminkám doporučuji vyškovskou porodnici.
    Kačka z Brna   | 11.06.2012 21:23:53 | Reakcí: 1, poslední: 20.06.2012 18:44:42
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Velmi doporučuji
      ahoj, no to jsem ráda, že čtu i pozitivní reakci na vyškov..právě uvažuji o tom, jestli vyškov nebo brno. A asi nakonec ten vyškov. Už právě z toho důvodu, že na tebe asi nikdo netlačí a "neťuká"na hodinky, že by sis měla pohnout.. Tak snad to tam taky zvládnu bez problému...
      annabali   | 20.06.2012 18:44:42
      Reagovat | URL příspěvku
  • MOHU JEN DOPORUČIT
    Zdravím všechny nastávající maminky a velmi ráda bych jim doporučila vyškovskou porodnici. Pokud váháte například mezi Brnem a Vyškovem, tak určitě, byť s brněnskou nemám zkušenosti, věřím, že v porodnici Vyškov Vám bude dopřána ta nejlepší maximální péče. Už jen z toho důvodu, že tam bývají tak dva porody denně. Všechno se bude točit kolem Vás a Vašeho miminka. Je to BabyFriendlyHospital a můžu potvrdit, že všichni jsou tam opravdu velmi přátelští. Navíc, pokud máte do porodu ještě nějaký týden, můžete navštěvovat zdarma předporodní kurzy, kde Vám poskytnou maximum informací o cvičení v těhotenství, přípravě na porod a samotném porodu, jak kojit - je to opravdu velmi přínosné a navíc se obeznámíte s prostředím, s porodními asistentkami. Prostě super. Já bych ještě jednou chtěla paní Holcmanové a paní doktorce Ondráškové poděkovat za velmi příjemný pobyt a laskavý přístup. 
    lucyka   | 28.05.2011 21:00:17
    Reagovat | URL příspěvku
Přidat textové hodnocení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce
×