Inzerce
Inzerce
Inzerce

Jak rychle a snadno obalit květák

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Asi nejsem jediná,kdo nesnáší obalováni květáku ,žampionů a ostatního drobného jídla.Jednoduše tzv.pytlíková metoda.


Květák ,žampiony,cokoli co chceme obalit krom řízků,nechám okapat,osolim.Vezmu dvy igelitové pytlíky,ddo jrdnoho dám mouku,do druhého strouhanku,vajíčko do misky.Pokrm hodím do pytlíku,nafouknu,zatočím ,zatřepu , pak následuje vajíčko a to samé v sáčku se strouhankou.Je to fakt rychlé,není z toho čurbes po celé kuchyni.Celé obalování mi zabere max tři minuty.
autor: ičinka    Poslední změna: 12.04.2009 10:49:44
Předchozí článek Když nemáte váhu - míry a váhy Další článek prepocitavani do metrickeho systemu
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×