banner

Postup

Rozpustit 25 dkg Omegy,přidat 20 dkg moučkového cukru,5 dkg kakaa,5 dkg suchého mléka,1 vanilkový cukr.
Leju do formiček vylitých studenou vodou,nechám ztuhnout a vyklopím.
Pro milovníky hořké čokolády doporučuju vynechat cukr a naopak přidat kakao.

Sdílejte stránku

Domácí čokoláda - diskuze

Aničko děkuju,dělala je moje babička a měla jsem je moc ráda

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40